Interessante fakta om træpleje og vanding

Træviden - din rådgiver

Velkommen til baumbad-guiden. Vi hos baumbad har sat os som mål at formidle værdifuld viden til dig på en enkel og frem for alt forståelig måde. Du er kommet til det rette sted, hvis du vil lære grundlæggende viden om træer, skove og trævanding. Dejligt, at du er her.

Trævandingsposer - Hvad er de grønne poser på træer?

De grønne poser rundt om træerne er Trævandingsposer. De vander jorden omkring træet dråbe for dråbe. En træpose kan rumme op til 75 liter vand og afgiver det jævnt i jorden inden for 6 - 9 timer. Dette giver rødderne tid nok til at absorbere vandet.
Her finder du anmeldelser og bedømmelser samt nyttige oplysninger om præcis, hvordan trævandingsposer fungerer, og hvem de er egnede til.

Trækendskab - de bedste tip til korrekt træpleje

Træer er vores jords grønne vidunder og danner den ilt, der er essentiel for os mennesker. For træer er vand derimod livseliksiren, men naturen byder desværre ikke altid nok af det. Tørre perioder bliver længere, grundvandsspejlet synker, og træerne får ikke længere tilstrækkeligt med vand fra deres rødder.
Vi har derfor alle mulighed for at blive træreddere og vandingshelte. Derfor finder du her mange individuelle artikler med nyttig information, som du altid har ønsket at vide om træer og deres pleje.

Vi har flere artikler om træviden til dig

Hvad er drypvanding, hvordan vander man frugttræer korrekt? Alt dette og mere til kan du finde i vores yderligere artikler om emnet træviden.

Klimaændringer - en udfordring for vores træer

Klimaforandringerne skrider frem i et alarmerende hurtigt tempo, og hele verden er berørt. Vores skove, bytræer og frugttræer lider hårdt. Og når træerne lider, rammer det også os mennesker.
Vi vil give dig omfattende information om årsager og konsekvenser af klimaændringer for mennesker og natur. Sammen har vi dedikeret os til at redde truede træer og vil vise dig, hvordan du kan blive træredder i de svære tider med klimaændringer.

Vi har flere artikler om klimaændringer til dig

Hvordan forurener vi miljøet, og hvilke muligheder har vi stadig for at redde vores natur? Alt dette og mere kan du finde i vores yderligere artikler om klimaforandringer.

Mennesker og natur - træernes betydning for os mennesker

Træer kan bringe naturen til vores byer og forbinde os med årstidens cyklusser. Træer har en særlig betydning for os mennesker. I dette afsnit vil vi vise, hvilke vidunderlige væsener træer er, og hvilket bidrag de yder til vores sundhed, velvære og ernæring.

Nyheder - Nyheder fra baumbad.de

Vi beskæftiger os i øjeblikket med vigtige spørgsmål, der påvirker vores træer og dermed vores liv. Vi ser på, hvordan døende træer og klimaændringer påvirker vores liv og deler de seneste dårlige nyheder. Varmerekorder, tørke og vandmangel er også aktuelle emner, som vi ikke må lukke øjnene for. Derfor finder du de seneste nyheder og omfattende information her om, hvordan vi agerer som træreddere, og hvordan du præcis kan gøre det.

Vi har flere artikler om emnet aktualitet til dig

Hvad er nyt hos baumbad, hvilke kampagner planlægger vi i øjeblikket? Alt dette og mere kan du finde i vores aktuelle artikler om baumbad.