Baumbad trævandingsposerne er produkter af høj kvalitet, som holder i årevis, hvis de bruges korrekt. En vigtig faktor er lejlighedsvis rengøring af poserne. Her kan du finde ud af alt om dette emne. Sidst i teksten finder du endnu mere information om, hvordan du kan forlænge dine taskers levetid.

Hvor ofte skal jeg rense mine trævandingsposer?

Den vigtigste plejeforanstaltning for dine træsække er at fjerne dem fra træet ved afslutningen af ​​vandingssæsonen at lagre. Hvis du kun ønsker at rense poserne en gang om året, er det nu du skal gøre det. Du kan finde instruktioner til dette nedenfor.

Vi anbefaler også, at du jævnligt fjerner poserne fra træet og renser dem i vandingssæsonen. For at gøre dette skal du hælde det resterende vand ud og lade posen stå væk fra træet i mindst en dag. Dette har også følgende fordele:

 • Forhindrer algedannelse i vandingsposen
 • Forhindrer myreangreb
 • Reducerer vandfyldning og svampeudvikling på træstammen

Når du har hældt det resterende vand ud, kan du tørre din taske af inde og ude med en fugtig svamp og derefter lade den tørre. Sørg for, at posen ikke tørrer i den brændende sol. Så er din taske klar til brug igen.

Hvad skal du være opmærksom på, når du renser trævandingsposer?

 • Brug kun bløde materialer. En fugtig klud eller svamp er ideel.
 • Brug ikke kemiske rengøringsmidler. Disse vil højst sandsynligt skade det træ, du vander med posen, samt planterne omkring det.
 • Hvis du stadig ønsker at bruge kemiske rengøringsmidler, skal du sørge for, at de ikke angriber plastikken og er biologisk nedbrydelige.
 • Vask ikke poserne i vaskemaskinen.

Hvordan renser du trævandingsposer?

Hvis du ønsker at rense poserne grundigt, anbefaler vi følgende procedure:

 1. Hæld først det resterende vand ud af posen.
 2. Rengør ydersiden af ​​poserne. Ideelt set bør du skrubbe og tørre poserne af med en klud, svamp eller klud ved hjælp af en vandslange, med eller uden en blød børste. Du må under ingen omstændigheder bruge høje temperaturer eller en højtryksrenser. Bemærk: Kärchern forkorter posernes levetid.
 3. Rengør poserne indvendigt: Du behøver nok ikke så meget vand her som ydersiden. En fugtig klud er ofte nok til at tørre støvet væk.
 4. Hvis hullerne er tilstoppede, kan du forsigtigt frigøre dem med et søm. Vigtigt: Lav venligst ikke nye huller i posen.
 5. Ved rengøring kan du også tjekke, om der er fejl på din taske. Hvis sådanne steder findes, har du mulighed for at bestille gratis patches hos os. Du kan finde en her instruktionerhvordan man reparerer poserne.
 6. Når poserne er vasket, skal du sørge for at lade dem tørre grundigt. Ideelt set skal du hænge dem på hovedet, så vandet kan løbe væk. Lad dem hænge i to til tre dage. Inden du tager dem af, skal du kontrollere, at de er helt tørre. På denne måde kan du forhindre, at der dannes mug.
 7. Om foråret kan du tjekke poserne efter opbevaring og tørre eventuelt støv væk.

Du kan få mere at vide om, hvordan du kan forlænge dine taskers levetid her.

 

Ønsker du mere træviden?

Det kan interessere dig

Ting du ikke bør gøre med din trævandingspose (brugsvejledning)

Hvad skal du bestemt ikke gøre med dine tasker? Du kan finde den ultimative liste her.

En oversigt over baumbad-sortimentet

baumbad tilbyder nu forskellige produkter: træposer lavet af PVC, træposer lavet af PE og G...

Fantastisk idé, nem håndtering og alt fra bestilling til levering.

Michael K.

Baumbad-vandingsposen

Få din premium-vandingspose