Fordi du Trævandsposer vi er ikke overrasket over, at du lige kom over denne tekst. Det er ikke let at vælge mellem alle de muligheder, der findes på markedet.

For et mere gennemsigtigt indtryk af baumbad-vandingsposer, vil vi gerne vise dig nogle af vores fordele frem for konkurrencen:

  • baumbad producerer til det europæiske marked og opfylder europæiske standarder.
  • baumbad tilbyder sine kunder en tysker Kundeservice på.
  • baumbad er partner for forskellige byer og kommuner i hele Tyskland. Det tætte samarbejde og udveksling af information med kunden fører til konstant optimering og modifikation af produktet. På den måde kan kundernes behov og ønsker altid tilfredsstilles. Først for nylig har baumbad.de tyverisikring inkluderet i standardproduktionen.
  • Hurtig tilgængelighed: baumbad.de sendes direkte fra Hagen (58089) Nordrhein-Westfalen og når således alle kunder på få dage.
  • I modsætning til nogle konkurrenter, der bruger polyethylen (PE) som materiale, bruger baumbad.de kun det PVC. Som et resultat er trævandingssækkene mere robuste, af højere kvalitet og i sidste ende mere holdbare. Den største fordel kommer deraf PVC er mere fleksibel. Poserne hænger ikke stift fra træet, men hænger i stedet, når de vandes, og dækker jorden omkring træet. Dette beskytter gulvet mod udtørring gennem sol og vind.
  • baumbad.de tilbyder sine kunder at personalisere trævandingsposerne. Det Våbenskjold for byen, kommunen, virksomheden, organisationen eller skolen kan placeres på en hvilken som helst pose på denne måde.
  • Ud over de nævnte fordele pris trævandingsposen er mere attraktiv end konkurrenternes, fordi baumbad producerer og markedsfører den selv. Der er ingen mellemmand.
  • Fra nu af er baumbad.de et støttemedlem i BdB (Bund deutscher Baumschulen eV) for alle de ovenfor nævnte fordele.

 

baumbad.de er en ung virksomhed, der har været i drift siden 2019. Dette blev efterfulgt af søgningen efter den rigtige producent, der opfyldte kravene fra virksomhedens grundlægger. Vandposerne blev så godt modtaget af markedet, at de mange positive anmeldelser på Amazon og i online-butikken førte til en udsalg. baumbad.de reagerede hurtigt på denne uforudsete flaskehals og udvidede produktion og kan nu levere normalt igen.


På grund af udvidelsen af ​​produktionen og den yderligere stigning i efterspørgsel fra skoler, myndigheder, byer og kommuner, er vi glade for at kunne tilbyde dig endnu bedre betingelser:

 


Du er velkommen til at have en personlig konsultation online kl https://baumbad.de/pages/kostenlose-beratung-buchen. Salgsrådgiveren Mr. Ercan kan kontakte dig telefonisk Berk på +49 (0) 2332 9999 666. Vi er også under anfrage@baumbad.de tilgængelig for dig.


Vi ser frem til at samarbejde med dig for at beskytte den grønne mangfoldighed af vores (by) træer mod konsekvenserne af klimaændringer.

Dit træbadehold

Ønsker du mere træviden?

Det kan interessere dig

Ting du ikke bør gøre med din trævandingspose (brugsvejledning)

Hvad skal du bestemt ikke gøre med dine tasker? Du kan finde den ultimative liste her.

En oversigt over baumbad-sortimentet

baumbad tilbyder nu forskellige produkter: træposer lavet af PVC, træposer lavet af PE og G...

Fantastisk idé, nem håndtering og alt fra bestilling til levering.

Michael K.

Baumbad-vandingsposen

Få din premium-vandingspose