Leg

Læs artiklen

Trævandingsposer er en effektiv måde at vande træer på. De arbejder med lagerdrypvanding. Poserne fyldes hurtigt og slipper derefter vandet dråbe for dråbe over flere timer. Som følge heraf vandes træer effektivt, fordi vandet kan sive ned i de dybere lag. Og samtidig spares der tid og vand. Derudover gør poserne trævanding beregnelig. Her finder du detaljerede oplysninger om, hvorfor det er umagen værd at bruge trævandingsposer.

Her den 12 vigtigste kriterier til køb af trævandingsposer:

 • pris er et vigtigt kriterium ved køb af trævandingsposer. Især for byer og kommuner, der bruger offentlige midler og til virksomheder. Endnu vigtigere end prisen er forholdet mellem pris og ydeevne. Det er derfor værd at se nærmere på de øvrige punkter.
 • Vægt. En vigtig indikator for kvaliteten af ​​kunstvandingsposer er deres vægt. Vægt er direkte relateret til materialetæthed. En taske med en højere materialetæthed er generelt mere robust og derfor mere holdbar. Baumbad-posen på 75 liter af PVC vejer 680 gram, hvilket svarer til en vægt på 400 gram pr.2. På grund af denne høje materialetæthed er baumbad en af ​​de tungeste og mest robuste tasker på markedet.
 • Materiale. Det er vigtigt at bruge et holdbart og langtidsholdbart materiale. På varme dage er poser, der falder sammen, så snart de er tomme, en fordel. Hvis poserne står oprejst i mange timer eller dage, kan der opstå varmeopbygning på varme dage, hvilket kan beskadige vævet i stammen. Standard træbadeposerne er lavet af en robust og forholdsvis blød PVC. Baumbad har også PE-poser i sit sortiment, der holder sig oprejst.
 • Volumen. Et andet vigtigt spørgsmål er, hvilken mængde vand du vil arbejde med. Som regel er større mængder mere praktiske, fordi der kan dispenseres mere vand i én vandingscyklus. Baumbad tilbyder 75 liters og 100 liters poser, fordi denne mængde vand blandt andet afhænger af GALK og Forskningsselskab for Landskabsudvikling Landskabspleje anbefales til unge træer. Hvis det er nødvendigt, kan flere poser forbindes med hinanden, hvilket betyder, at der kan doseres 150 eller 200 liter vand på én gang. 
 • stammens omkreds. Vil du kun vande unge træer eller også træer, der er lidt større? Nogle poser kan kun bruges op til en omkreds på 20 centimeter. Træbadeposerne er velegnede til træer med en omkreds på op til 30 centimeter. For større træer kan flere poser kombineres. Et trick til ældre træer: Disse kan også vandes ved siden af ​​en kuffert med en - eller flere - baumbadposer ved hjælp af en stolpe.
 • Udvidelse. For at kunne øge stammens omkreds og vandvolumen er et andet vigtigt kriterium, om flere poser kan forbindes med hinanden. Baumbad taskerne kan nemt forbindes med hinanden med en lynlås.
 • personalisering. Er det vigtigt for dig at kunne få trykt poserne? For eksempel er bylogoet på tasken en smart måde at forhindre tyveri på. Ved en personalisering En vandpose kan også formidle et budskab. For eksempel for værdien af ​​naturen, som en invitation til naboopfyldning eller annoncering for grønne sponsorater.
 • anmeldelser på produktet, som er offentligt tilgængelige, er et vigtigt referencepunkt for posernes kvalitet. Baumbad har langt over 800 anmeldelser på Amazon. Der er allerede næsten 1000 på deres egen hjemmeside, og tallet vokser hele tiden.
 • Kundeservice. Hvis det er vigtigt for dig at kunne kontakte producenterne eller forhandlerne direkte og ubureaukratisk, hvis du har spørgsmål, er kundeservice også vigtig. Hos baumbad har du en direkte kontaktperson til alle bekymringer.
 • Direkte fra producenten eller hos grossister. Hvis du køber direkte fra producenten, kan du optimere forholdet mellem pris og ydelse, fordi der ikke er behov for engrossalg. Derudover er det nemmere at tale med producenten direkte, hvis du har spørgsmål. Byer og kommuner kan købe direkte fra producenten hos baumbad.
 • Bæredygtighed bliver vigtigere og vigtigere. Derfor bliver spørgsmålet om, hvad der skal ske med de mange vandingsposer, efter de er brugt, mere aktuelt. Baumbad-poserne kan returneres og bliver derefter genbrugt til reparationssæt. Reparationssættene er tilgængelige for alle kunder efter anmodning og er særligt interessante til grønne sponsorater, da de gør træsponsorerne i stand til selv at reparere poserne.
 • Engagement: Et andet kriterium for at beslutte, hvilken udbyder der skal købes hos, er deres fortsatte engagement. Baumbad er medlem af BdB (føderation tyske planteskoler). 

Du kan finde en her Oversigt over træbadeområdet.

 

Og her finder du de vigtigste plejeanvisningerSådan kan du bruge baumbad trævandingsposerne af høj kvalitet i så mange år som muligt. 

Arbejder du med træer i en professionel sammenhæng? Så besøg vores hjemmeside for erhvervskunder.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig om at beskytte den grønne mangfoldighed af vores bytræer mod konsekvenserne af klimaændringer.

0:00
/
Vis afspiller

Ønsker du mere træviden?

Det kan interessere dig

Ting du ikke bør gøre med din trævandingspose (brugsvejledning)

Hvad skal du bestemt ikke gøre med dine tasker? Du kan finde den ultimative liste her.

En oversigt over baumbad-sortimentet

baumbad tilbyder nu forskellige produkter: træposer lavet af PVC, træposer lavet af PE og G...

Fantastisk idé, nem håndtering og alt fra bestilling til levering.

Michael K.

Baumbad-vandingsposen

Få din premium-vandingspose