Vandingspose / træpose / pose til trævanding

Giv dit træ et forfriskende træbad!

->
Afspil video

Den kloge kunstvandingsløsning

Baumbad trævandingsposerne til sammenligning

Du ved ikke, hvilken vandingspose der passer til dig. I denne video viser vi dig alle vores trævandingsposer i sammenligning.

- Videoen er også tilgængelig på (dänisch, Fransk og italienisch)

Trævandsposer

  

Trævandingsposer er en innovativ løsning til ressourcebesparende vanding af træer.
I løbet af klimaændringerne bliver tørkeperioder hyppigere og længerevarende. Desuden kan jorden ikke længere helt optage regnvandet under nedbør, som opstår mere og mere som kraftig regn. Som følge heraf har grundvandsstanden været faldende i mange regioner i årevis. Denne stigende ændring i træernes naturlige vandforsyning udgør store udfordringer for hobbygartnere såvel som landmænd og gartnere og anlægsgartnere i byer og lokalsamfund, når de planter unge træer og plejer og bevarer gamle eller eksisterende træer.
Premium-vandingsposerne fra baumbad hjælper træerne med at absorbere så meget vand som muligt. Med denne smarte måde at vande på hjælper vi vores træer med at overleve de tørre perioder med et godt helbred.

Trævandingsposer er store plastikposer, der nemt kan fastgøres til et træ og fyldes med en stor mængde vand.

Trævandingssækkene frigiver vandet til jorden i området omkring træristen over en periode på flere timer, hvilket forhindrer vandingsvandet i at løbe af og fordampe på overfladen og giver jorden og træets rødder tid nok til at absorbere vand. Brug af en vandingspose til at vande træer sparer både vand og vandingstid.

Trævandingspose til optimal vanding af træer

En trævandingspose placeres rundt om et træ som en jakke og lukkes med lynlås. Afhængig af træstammens diameter kan flere vandingsposer forbindes med hinanden med lynlåsene og placeres rundt om træet. Derefter fyldes trævandingsposen med op til 75l eller 100l vand, alt efter version. Det fyldte vand er nu forbi
små udløbshuller i bunden af ​​trævandingsposen frigives meget langsomt og jævnt til jorden. Denne form for støbning kaldes også Drypvanding. På denne måde kan små og store træer, frugttræer og prydtræer, såvel som unge træer og også gamle byens træer optimalt vandes i 6-12 timer.

Trævandingsposer er en stor hjælp, især i de varme, tørre sommermåneder, så de skal både være varmebestandige og kunne modstå stærke UV-stråler. Af denne grund er vores trævandingsposer lavet af fiberforstærket PVC eller PE. Begge materialer har et højt niveau af vejrbestandighed og UV-bestandighed, hvilket gør dem ideelle til udendørs brug. Trævandingsposerne af PVC er lidt blødere og synker ved tømning og dækker det vandede område og beskytter det dermed mod udtørring. Vandingsposerne af PE er derimod en smule mere robuste og holdbare end dem, der er lavet af PVC, men de er også lidt dyrere i indkøb.

Trævandingsposer er den perfekte løsning til din have! De er nemme at bruge, effektive og ressourcebesparende. Her er nogle af de mange fordele, som trævandingsposer tilbyder:

1. Nem at bruge:
Trævandingsposer er meget nemme at bruge. Det eneste du skal gøre er at sætte vandingsposen rundt om træstammen som en jakke og forsegle den, og derefter hælde vand i. Vandingsposen frigiver derefter langsomt vandet til træet.

2. Besparelse af tid og penge:
Trævandingsposer kan hjælpe dig med at spare tid og penge ved at vande dit træ med en tilstrækkelig mængde vand over en længere periode. Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle vande konstant for at holde dit træs rodområde fugtigt i lang tid. Du fylder posen én gang med en stor mængde vand, og den slipper langsomt vandet dråbe for dråbe til jorden og holder det fugtigt så længe.

3. Miljøvenlig:
Trævandingsposer er meget miljøvenlige. De forhindrer vand i at løbe af overfladen og fordampe eller i at strømme for hurtigt gennem rodområdet og siver ubrugt væk. Dette sparer ikke kun vand, men beskytter også miljøet.

4. Fleksibilitet:
Trævandingsposer er hurtige og nemme at samle og på grund af deres lette vægt og lille størrelse meget mobile, når de er tomme. De kan nemt transporteres fra et sted til et andet. Du kan bruge én taske på skift til flere træer eller altid tage posen med dig, hvor end du har brug for den.

Der er adskillige udtryk i handlen for trævandingsposer, men de betyder alle det samme produkt. Vi har listet de mest brugte termer her.

Trævandingspose / Trævandingsposer

Vandpose til træer / vandposer til træer

Trævandspose / trævandsposer

Træsæk / træsække

træpose

Trævandsposer

Vandingsposer til træer

5er

10er

Det kunne også interessere dig

Gode ​​tilbud til dig