Har du nogen spørgsmål?

Vores træekspert hjælper dig

Hos baumbad vil vi altid hjælpe dig med at tage dig af dine træer. Vores træekspert Wolfgang hjælper dig gratis med alle spørgsmål om trævanding.

Vores træekspert giver nyttige tip

Din kontakt for korrekt vanding af træer

Wolfgang har været havearbejder i 30 år og er kendt fra forskellige avisartikler. ”Jeg har altid haft en grøn tommelfinger,” sagde Wolfgang fra NRZ, og ifølge avisen får hans have hjertene til planteelskere til at slå hurtigere. Vesten citerede også Wolfgang for at sige ”En have vil aldrig være færdig” og skrev om ham, fordi han regelmæssigt præsenterer sin have for mange besøgende.

Westfalenpost kalder Wolfgangs have en "lille grøn oase" og rapporterer, at enhver besøgende er hjertelig velkommen. IKZ afsløret for vores ekspert

at indgangsdonationen af ​​en euro til hans lille haveudstilling doneres til velgørende organisationer. Westdeutsche Zeitung rapporterer i forbindelse med plantebytte og chatudveksling "Frem for alt var de foretrukne tomatplanter og blomster fra gartner Wolfgang Flüs meget efterspurgte".

I dag har Wolfgang Flüs dedikeret sig til opgaven med at redde træer over hele verden sammen med sin søn og baumbad-teamet. Takket være den ekspertise, han har tilegnet sig i årtier, kan han til enhver tid besvare spørgsmål om træer og planter til os og dig.

Tal med vores træekspert!

Korrekt træpleje er ikke let for begyndere. Lad Wolfgang, vores træekspert, hjælpe dig med at blive professionel på ingen tid.