Leg

Læs artiklen

Hvis du har dine trævandingsposer og GießHvis du vil bruge ringene i mange år, anbefaler vi, at du tager dem af træet om vinteren og opbevarer dem. I denne artikel finder du alle de vigtige oplysninger. 
Hvis du også gerne vil vide, hvad du ellers kunne tænke dig at gøre for at sikre holdbarheden af ​​dine trævandingsposer, finder du et link til de andre vigtige plejeanvisninger nedenfor.

Hvorfor skal du opbevare poser og ringe i slutningen af ​​vandingssæsonen?

Sidst på efteråret og vinteren har træerne kun brug for lidt vand. Det giver derfor ikke mening at lade din vandingspose stå på træet permanent. Den høje luftfugtighed om efteråret kan også få skimmelsvamp på stammen. Desuden bliver posen skør på grund af frost. Hvis du ønsker at vande dine træer om vinteren, bør du følge de enkelte trin i denne vejledning efter hver vanding. Hvis du er interesseret i dette emne, kan du finde mere information om trævanding i disse artikler efteråret og Vinter.

Hvordan opbevarer du dine trævandingsposer korrekt?

Når du fjerner poserne fra træet i slutningen af ​​vandingssæsonen, bør du først rense dem grundigt. Du kan finde en detaljeret artikel om dette her.

Hvis poserne er rene og tørre, kan du opbevare dem et tørt sted, om muligt ved en konstant temperatur mellem 5 og 20 grader celsius. Hvis du for eksempel har en kælder, vil dette være en ideel plads til dette. Ellers kan du også opbevare dem i din lejlighed.

Afhængigt af dine præferencer og betingelser har du forskellige muligheder for opbevaring:

 • Du kan forsigtigt folde poserne og stable dem oven på hinanden.
 • Alternativt kan du rulle taskerne sammen som en yogamåtte. Rulning er det mindst belastende på PVC, da der er få knæk.
 • Hæng poserne i deres løkker. 

Du skal også være opmærksom på følgende punkter:

 • Pas på ikke at lægge noget tungt på poserne.
 • Sørg for, at der er så få knæk og rynker som muligt ved opbevaring. Du kan også rette lidt på poserne. Derudover kan det være en hjælp at lade lynlåsen stå åben.

Og hvordan opbevarer du din? Jamenßringe rigtigt?

De samme principper gælder for støberingene som for poserne. Det er vigtigt, at du opbevarer ringene med låget åbent. Du kan opbevare de afskruede låg i en beholder. Du kan stable ringene oven på hinanden.

Her er en anden trin-for-trin guide:

 • Rengør og tøm: Før opbevaring skal du sørge for, at vandingsposerne er rene og helt tomme. Fjern snavs, snavs eller snavs inde fra poserne.
 • Air Dry: Lad poserne lufttørre helt før opbevaring. Dette forhindrer dannelse af mug eller mos under opbevaring.
 • Undersøg for skader: Før opbevaring skal du kontrollere hver pose for tegn på skade, såsom huller, rifter eller slidte pletter. Reparer eller udskift beskadigede poser for at sikre, at de fungerer korrekt, når det er nødvendigt.
 • Fold og stabel: Fold poserne pænt og stable dem på et tørt og køligt opbevaringsområde. Undgå at udsætte dem for direkte sollys, da langvarig udsættelse for UV-stråler kan svække materialet over tid.
 • Opbevar indendørs: Hvis det er muligt, kan du opbevare vandingsposerne indendørs for at beskytte dem mod ekstreme vejrforhold. En garage, et skur eller andet opbevaringsrum kan give et mere stabilt miljø.
 • Undgå tunge genstande: Anbring ikke tunge genstande på de opbevarede poser, da dette kan forårsage deformation og beskadigelse.
 • Mærk og organiser: Hvis du har flere baumbadposer af forskellige størrelser eller typer, skal du mærke dem og organisere dem derefter. Det gør det nemmere for dig at tage ud og tildele den rigtige vandpose, når det er nødvendigt i foråret.
 • Periodisk kontrol: Tjek opbevarede poser regelmæssigt hele vinteren for at sikre, at de forbliver i god stand. Hvis du bemærker problemer i opbevaringsstedet, bør du rette dem med det samme eller ændre opbevaringsstedet.

Hvis du følger disse brugsanvisninger, sikrer du, at dine trævandingsposer forbliver i god stand og er klar til brug igen i starten af ​​den nye vækstsæson.

Du kan få mere at vide om, hvordan du kan forlænge dine taskers levetid her.

0:00
/
Vis afspiller

Ønsker du mere træviden?

Det kan interessere dig

Ting du ikke bør gøre med din trævandingspose (brugsvejledning)

Hvad skal du bestemt ikke gøre med dine tasker? Du kan finde den ultimative liste her.

En oversigt over baumbad-sortimentet

baumbad tilbyder nu forskellige produkter: træposer lavet af PVC, træposer lavet af PE og G...

Fantastisk idé, nem håndtering og alt fra bestilling til levering.

Michael K.

Baumbad-vandingsposen

Få din premium-vandingspose