Specielle tilbud til byer: Træposer til unge bytræer

direkte til tilbudet til byer

Uanset om det er Berlin, Düsseldorf eller Hamborg, gør de store byer i Tyskland det rigtigt, og små byer som Ravensburg, Biberach eller Ulm gør det også. Læsning af denne tekst betyder, at du også tager det første rigtige trin. Vi er glade for, at du besøger baumbad.de her.

Arranger en gratis aftale med vores Baumbad konsulentteam nu.

Benyt dig nu som by eller kommune af de særlige tilbud her på baumbad.de - mere om dette her i oversigten. Hvis det skal gøres meget hurtigt, så send en mail til anfrage@baumbad.de og angiv følgende punkter for tilbudsanmodningen:

• By eller kommune, hvor du vil bruge vandingsposerne

• ønsket beløb

• Kontaktperson for afgivelse af tilbud og telefonnummer

Du modtager et personligt tilbud inden for 12 timer og tildeles en personlig kontakt i vores team. Fra nu af vil denne kontaktperson ledsage dig døgnet rundt om emnet for kunstvanding og hjælpe dig med ordren og med alle spørgsmål. Vi elsker hvad vi gør, du vil føle det. Lovede.

Individuelle tilbud til byer og kommuner + personlig service døgnet rundt.

 Trævanding by Düsseldorf træstræ

Vores Vandtasker tilbyder er specielt skræddersyet til din by eller kommune, fordi vi på baumbad.de gør den grønne forskel som virksomhed og gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du personligt får den bedste løsning. Inden du anmoder om dit individuelle tilbud, beder vi dig om at tage et par minutter, fordi det er vigtigt for os, at du forstår, hvorfor vi gør det, vi elsker så meget, nemlig at beskytte miljøet og hjælpe dig med at spare penge og dyrebar tid spare op.

 

 

I tilfælde af at du bare ikke har tid og vores genesis Hvis du vil læse på et senere tidspunkt i fred, kan du naturligvis straks få et tilbud.

Vi elsker det bare på baumbad.de, og der er to nemme måder:

1. Book en gratis aftale til en konsultation med vores Baumbad.de-kunstvandingseksperter og haveelsker, Mr. Stefan Flüs.

2. Skriv en kort mail til anfrage@baumbad.de og fortæl os din by, den ønskede mængde, og vi vil svare inden for 12 timer med et eksklusivt tilbud. Indtast venligst telefonnummer og kontaktperson.

3. Ring straks til vores kundeservice på (+49) 2332 9999 666, så hjælper vi dig direkte med din forespørgsel.

Ønsker du mere træviden?

Det kan interessere dig

Ting du ikke bør gøre med din trævandingspose (brugsvejledning)

Hvad skal du bestemt ikke gøre med dine tasker? Du kan finde den ultimative liste her.

En oversigt over baumbad-sortimentet

baumbad tilbyder nu forskellige produkter: træposer lavet af PVC, træposer lavet af PE og G...

Fantastisk idé, nem håndtering og alt fra bestilling til levering.

Michael K.

Baumbad-vandingsposen

Få din premium-vandingspose