Om os

"Naturen giver os liv, og vi har et ansvar for at beskytte det til gavn for alle."

Stefan, grundlægger af baumbad

Træets bademission

Uanset spørgsmålet er svaret altid kærlighed.

"Baumbad er en start med trævanding, der reagerer på klimaændringer."

Sådanne sætninger bruges normalt offentligt. Men i dag er intet normalt mere. Vi i baumbad er ekstraordinære, innovative og frem for alt drevet af værdier, der er lige så vigtige i slutningen af ​​dagen som hvert eneste træ på jorden.

Vi kan ikke eksistere uden træer, for uden træer og planter - det ved ethvert barn - er der ingen frisk ilt. Træer producerer ilt til omkring 5 personer om dagen. Udtrykt i liter, omkring 10.000 liter ilt.

Hvilket mirakel, hvilken gave. Hvert træ var engang meget lille, blidt og delikat. Det har fået nok vand, er fast forankret i jorden og er derfor i en god position i dag.

Men vi kæmper i stigende grad med tørke globalt ... og det er her vores historie begynder. Historien om venner, der er blevet aktive. Vi er en ung, ambitiøs opstart, der har givet sig selv opgaven med at beskytte den grønne mangfoldighed af vores bytræer mod konsekvenserne af klimaændringer i 2019. Derfor vil vi gerne invitere dig til at gøre vores bedste for at beskytte naturen gennem en tilpasset livsstil.

Kom til træbadesamfundet

Eksklusive rabatter, tip og mange andre fordele venter på dig.

Vores værdier er dybt rodfæstede

Naturen er den største gave på jorden.

Vi har allerede set meget af vores smukke verden, den administrerende direktør har allerede rejst rundt i Sydamerika med en rygsæk, kundesupportkollegaen kørte på cykel gennem Asien og Europa og regnskabsafdelingen kender Østeuropa ud og ind. Da vi landede tilbage i Tyskland sammen for at diskutere strategierne for virksomheden, havde vi 3 punkter, som var virkelig vigtige for os alle:

  • Vi står bag baumbad 100% med hjerte og sind

  • Vi sætter mennesker og natur i forgrunden

  • Vi skaber meningsfuld merværdi for at bevare naturen

overskrift

indhold

overskrift

indhold