Ofte stillede spørgsmål om Baumbad-vandingsposen

Spørger vores tak til kunden

Du kan finde instruktioner til træbadevanding i afsnittet

"Viden om træer">"Instruktør til vandingsposer"

Du kan også få instruktioner direkte online eller downloade fra: Træbadeinstruktør tak

eller bare download:

gode instruktioner til tak

Følgende er nødvendigt for hos Fylde Baumbad-Vandingsposen:

1. Placer vandingsposen omkring træets stamme, og luk lynlåsen. (Bemærk: Stillingen skal være lidt mindre end 30 cm i omkreds. Den skal forstyrres af broen til den mindre poser).


2. Skub vandslangen (maks. 10 cm i diameter) dybt ind i vandingsposens åbning (alternativt: "indsæt").

3. Fyld først vandingsposen kun ca 1/6 op (mellem 10 liter og 18 liter afhængig af posens volumen) med vand, og løft derefter posen i sorte løkker (ryst the op). Det er vigtigt at huske, at poseringerne skal laves, så sælgerne kan blive rost ordentligt og i poseringer.

4. Fyld derefter posen helt op.

Afspil video

I trævandingspose han det ideelle hjælpemiddel til vanding af træer. Posen placeres roundt om originate from som en jacket, lukkes with lynlås og fyldes derefter med vand. Vandet løber langsomt og dråbe for dråbe ud gennem to små åbninger på undersiden af ​​posen, hvilket sikrer en langvarig vandingsproces. Spareren graver efter vand, tid og penge og gør dig til en #treesaver

Afspil video

Når du designer det, kan du bruge det som tørremaskine og sende det til næste mappe. Den er også placeret på forsiden og den høje side af stillingen. Hvis poser rystes og installeres korrekt i henhold til instruktioner, vander jorden under dråbe for dråbe. En beholder på 75 liter er velegnet til en periode på 6 til 9 timere, og en kapacitet på 100 liter er velegnet til 9 til 12 timere. Jorden under vandingsposen han også beskyttet mod mallyset af posen og forbliver derfor fugtig under vandingsprocessen og bagefter. Det gode er, at det kan bruges til at absorbere vinden og vejrperioderne, så det varme tidevand kan findes i reservoiret "drypvanding"  Det er også forklaret i detaljer på blogsiden.

Afspil video

Et afløb med 6-9 timere (75 liter) og 9-12 timere (100 liter) er ideelt til vandingsposerne. Vandet frigives i jorden i timevis via små åbninger på undersiden. Den sikre dyb vanding in timevis. Hvis dryppetiden han meget længere, er han mulighed for, at vandet kan fordampe i jorden på grund af den omgivende temperatur. Resultaterne er gode for den maksimale mængde vand, som kan ses i tabellen. Vandingsposerne til træerne han designer, så vandet drypper ud af at huller i den nederste mappe. Et til venstre og et til højre. Jorden under vandingsposen han også beskyttet mod solen af ​​posen og forbliver fugtig i vandingsperioden. Fuggejorden er ideel til, at belastningen skal optages og opbevares i reservoirerne kaldet hele vanding perioder og derefter. Princippet er også kendt som "drypvanding".

Afspil video

Placer træposen frit på en rod "ved siden af" træet, hækken eller busken

Jeg vil ikke tilbage til Jordan, jeg vil fortælle dig, at det er nemt for mig at tage et hurtigt kig på instruktøren. I og sådan tilfælde er der også mulighed for at placere posen frit ved siden af ​​​​træet (men stadig over rodnettet). for hinanden, i bunden af ​​stangsystemet, er der noget at sige om det, så man kan se det i almindeligt syn, da det underjordiske stangsystem er helt strækker sig over en meget større radius.I nogle træer begynder forgreningen allerede i nærheden af ​​Jordan, sådan er det muligt hurtigt at få vanding-stillingen til læreren og instruktøren. I og sådan tilfælde er der også mulighed for at placere posen frit ved siden af ​​​​træet (men stadig over rodnettet). for each of them, at poses skal placeres så tæt på origin som muligt, mens du for ældre træer også kan vælge en vis afstand, eftersom det underjordiske rodsystem hentyder til strækker sig over en meget større radius.


Den er relativt robust og stabil på baggrund af de solide materialer og den flade underside, og strukturen er lavet på et lille sted, f.eks. i træpind, som can sticks ned i jorden ved siden af ​​posen. Husk altid at løfte vandingsposen kortvarigt efter en tredjedel (i et tidligere svar var det 1/6) af påfyldningen (ryst den om nødvendigt) for at sikre, at åbningerne er frie, og vandet kan ned i jorden dråbe for dråbe. Fyld derefter helt op!

Metoden bruges også til krogning og busking. Placer vandingsposen så tæt på hækken (eller busken) som muligt, da rodsystemet ikke spreder sig så meget under jorden som hos træer.


Hvis det ikke er muligt at installere vandingen selv med den fremgangsmåde, der eskrvet ovenfor, anbefaler vi at bruge Baumbad Premium vandingsring (55 liter). Som vandingsringen han bryder, lader han normalt installere, selv hvis han er meget lidt plads mellem jorden og grenene.

Afspil video

Vandingsposerne han designede, så vandet drypper ud af to åbninger (venstre og højre) ved den nederste folder. Det betyder, at den er placeret rigtigt, kun når rysterne er under pres, så man kan rose den hurtigt og ende med at regne.


Tjek venligst vejledningen igen for at se, hvordan du ryster posen korrekt. Du kan også se de tre børnebørn i videoen ovenfor, og du kan også installere træbadevandsstillingen. => Hvis vandet stadig løber for hurtigt ud efter dette, skal du kontrollere, om posen/poserne står i et hulrum eller over et hulrum. Dette kan gøres indtil, ved PVC'en bliver klemt, og også brugt af bliver større, dette kan afhjælpes ved at trække eller løfte forsigtigt. Hvis det er nødvendigt, kan du også tjekke den position, den er placeret i, så stjernen kan overlejres på planen. Se, om løsningsforslaget kan hjælpe dig. Ellers bedes du kontakte vores kundesupport eller booke en gratis aftale med en af ​​vores træeksperter. Mange mennesker graver og finder en løsning.

Afspil video

Vores træposer han konstruerer/designer på en sådan måde, at vandet drypper ud af to åbninger (venstre og højre) i bundfolderne. Hvis disse ikke er placeret korrekt, kun du kan posere under vandet, du kan rose ænder lange somre eller hurtigere ende regnet, der er en masse instruktioner til dette, så du kan posere korrekt. Du kan også se de tre børnebørn i videoen ovenfor, og du kan også installere træbadevandsstillingen. => Hop for at se "Ryst posen korrekt" i video.

Yderligere løsningsforslag, hvis tømningen er for langsom:

1) Nå, PVC'ens små stykker er samlet og foldet sammen. Hvis dette er tilfældet, kan du prøve det i den rigtige position.


2) Han føler sig ikke tilpas, at posen/poserne befinder sig i et hulrum eller over et hulrum? Når du ser det, skal du kontrollere, at PVC-blokkeren er på plads. Det er også vigtigt for dig at grave det op, hvorefter det bliver stegt ved at trække forsigtigt i dem. Når du ser det, kan du video det.

Se, om en af ​​disse løsninger kan hjælpe dig. Hvis ikke, så kontakt vores kundesupport, eller book en gratis aftale med en af ​​vores træeksperter. Mange mennesker graver og finder en løsning.

Afspil video

Det vigtigste: Ja, du kan reparere det! Vi har testet forskellige reparationsmetoder og udviklet et gratis reparationskit baseret på dette. Vi har al erfaring og rådgivning i "erstatningsguiden". Du kan finde den tidligere trævidens blog og artikler: Reparation af træposer - den store sammenligning

For free lapper skal du blot skrive en besked til os. Klik her for at komme til kontaktformularer.

Vi beder dig om ikke bare at smide vandingsposerne ud, da der ud over reparation ogsaa er et genbrugsprogram for beskadigede poser. I have the program to have the poser blive repaired and done with the os, or the poseerne bevlive forarbejdet til reparationssæt, som vi vil stille gratis til rådighed for dig, hvis du selv ønsker at reparere dine poser.

Sådan skal den stå bagerst, så harbroen er klar til meget vand. Derfor anbefaler vi generelt at vande lidt mindre end for meget. Det er kun muligt at se forskel på de forskellige størrelser. Det har en betydelig overlevelsesfaktor for et træ at opbygge en vis modstandsdygtighed for at kunne overleve tørrere perioder uskadt. På grund af klimaforandringerne bliver hunden mere og mere almindeligt, at tørre perioder varer længere, at rain bringer mindre vand med sig, eller at de mest simpelthen løber af under kraftig regnskyl, på trods af store mængder, og dermed ikke han tilgængelig for træ. ernes rødder. Vores træposer fungerer som en vandingsstøtte, der hjælper træerne med at igennem denne unaturligt lange og usædvanlige tørre perioder så uskadt som muligt. Hos mange træer strækker rodsystemet sig over forskellige dybder i jorden for at få adgang til eventuel resterende led. Snøret er så til rådighed, det begynder som regel at virke på bladet, granaten, stammen og rødder. Den svarer til levende organismer. Når denne lejr er blevet fyldt op, kan træerne overleve i lang tid uden yderligere vand. Når et træs depoter han blevet tømt til under en kritisk tærskel, kan den som regel forst ses på bladene, som begynder at hænge "kraftesløse" ned. Hvis du har mulighed for dette, vil det være et godt tidspunkt at gribe ind og give støtte.


Hvis det forbliver tørt i længere tid, er det selvfølgelig bedst at støtte træet fortsat. Giveren mening at starte med at vande hver 14. dag, selv om sandsynligheden for regn stadig er relativt stor. Hvis vejrprognoserne tyder på en længere periode med varme eller tørke, anbefaler vi, at man straks begynder med ugentlig drypvanding og endda fylder træposen til gange om ugen under ekstreme forhold.

Afspil video

Den lange front vanding pose runder træet som en jakke/beklædning af. Sådan står der, det kan gives på samme måde og med de andre børn og mærkerne kan også ses. Enkelt træbadet træpose er designet til vanding på træet med omkreds på op til 30 cm. Til disturb the træer the muligt at combinere flere træposer. Den enkle tommelfingerregel er, at en træpose er tilstrækkelig til op til 30 cm af omkredsen. Det betyder, på:


Omkreds op til: 30 cm (diameter: 9,6 cm) = 1 træpose
Omkreds op til: 60 cm (diameter: 19,2 cm) = 2 træposer
Omkreds op til: 90 cm (diameter: 28,8 cm) = 3 træposer
Omkreds op til: 120 cm (diameter: 38,4 cm) = 4 træposer
etc.


Baumbad-vandingsposerne han designede, det samme kan forbindes med hinanden. Nedenfor finder du en video, før du kan se, før fungerer. Bemærk, med de mest foruroligende drømme kan du posere på mange måder i felterne 100%, disse mod-stillinger kommer fra felterne. Hvis dette er et problem, er det muligt at sætte træposerne "frit" på siden af ​​det ønskede træ.
"Sæt enkelte poser frit op på en pæl"
og
"Sæt flere poser frit op samen"

Afspil video

The kan ske, at grene, klatreplanter eller other objects befinder sig præcis der, hvor vandingsposen normalt placeres omkring træet. Jeg er ked af det og klar til at posere og placere "fritten" på siden af ​​træet, skal vandes. Træposen er alt ret stabilt i sig selv og har kun brug for lidt ekstra støtte. Sengen er på broen og på træ- eller bambusstiften eller på metalstangen, så du kan stikke den i siderne af stillingen (hvis det er muligt uden at beskadige større trærødder). Nu kan du hurtigt komme til det punkt, hvor du er træt.

In grand vandingspose he rains on the vanding on the træer with a omkreds på op til 30 cm, and flere tree bath vandingsposer he kun needed til ældre træer, the har overskredet thane omkreds. Den kan kombineres med bag- og bagside af lynlåsløsningen.

Afspil video

Sammenlignet med træer, som generelt har en fri, forholdsvis glat stamme, har hække og buske ofte grønne og forgreninger (eller endda spidser og torne) tæt på jorden. Derfor er masken muligt hos fastgøre vandingsposen direkte. Som allerede beskrevet i din tidligere kundevendelse, kan posen i et sådant tilfælde også placeres "frit" ved siden af ​​hækken eller busken, der skal vandes. Træposen er alt ret stabilt i sig selv og kræver kun lidt ekstra støtte. Sengen er på broen og på træ- eller bambusstiften eller på metalstangen, så du kan stikke den i siderne af stillingen (hvis det er muligt uden at beskadige større trærødder). Nu kan du hurtigt komme til det punkt, hvor du er træt.


Derudover: Hvis det ikke er muligt at sætte planten op som beskrevet ovenfor, anbefaler vi at bruge Baumbad Premium-vandingsringen (55 liter). Siden han vandingsringen går i stykker, har han den normalt nem at installere, selv hvis han er meget lidt plads mellem jorden og grenene.

Afspil video

Trævandingsposen er stort set lavet af PVC. Har og meget barnebarns struktur, hvilket bidrager til den lange forventede levetid. Leverings- og fastgørelsesmaterialerne er under pres fra netlignende fiberoptik.

Levetiden reducerer med:
• -Forkert handtering af posen (følger gamle instruktioner)
- Rengøringsmidler, som han for skrappe/ætsende
- Uforsigtighed med spidser eller scarpe kanter til træet fra knækkede grønne og kviste
- Vejrpåvirkninger som storme, hagl, frost eller langvarig udsættelse for forstærkede metaller (tidligere poser leveres som standard med UV
-beskyttelse) Uforsigtighed med scarpe kanter til træet fra knækkede grønne og kviste
- Vejrpåvirkninger som storm, hagl, frost eller langvarigt, intense sollys (vores poser har UV-beskyttelse som standard)
- Hunde, der har en tendens til at tisse over længere tid
- Fremragende montering med udklipsholder og robotklipper
- Gødningsadditiv (afhængigt af den kemiske sammensætning)
- Vintertjenester, the collector sne (sjap) i vejsiderne eller spreder salt i stor skala.
- Husk, du skal have det godt i verden, når du jager igen (normalt kan du se det, når du ser det, det vil vare længe)
- Hærværk (bare for på sommer)
- Algedannelse kan spærre fra til åbninger efter meget lang tids bro
- Beskidt vand og andre urenheder ved påfyldning kan også forhindre vandet i at løbe ordenligt ud eller endda blokere åbningerne helt.


Tips på lang sigt:
Sengen placeres på broen og fiberen på overfladen, inden broen placeres på den, og den placeres på et tørt sted efter tørring og rengøring, så det ikke er alger, og posen er beskyttet. Og der er et stort pres for hold. (se ovenfor)

Dette kan lade sig gøre i en lang periode med intens varme, men det tager hverken længere eller længere tid at finde en drikkevand. Deres veludviklede lugtesans fortæller dem, at der vand i træposerne, og af nød nipper de til poseerne. Er det muligt at gøre dette, kan både mænd og kvinder ses i stillingen, og de kan også findes på billedet, indtil de er tegnet fra vandingsstillingen: stil og alt er på jorden på jorden, så du er i stillingen, i stillingen rne. Giveren dyrene skal hen til varevognen. Tip: Hvis du ikke ønsker at gå til floden, kan du se, at der ikke er nogle mærkelige springgallinger, så du kan komme til vandet for en drink. Skulle det alligevel ske, at din træpose har fået huller, kan du i vores artikel "Reparation af træposer" finde anvisninger på, hvordan du med for enkle trin kan reparere hullerne med husholdningsredskaber. Du kan få materialerne og genbrugsslapperen sammen med andre oplysninger om reparation på træposer ved kontakter fra kundesupportteamet.

Huller i trævandingsposen - Dyrebid er en almindelig årsag.
Afspil video

Faktisk er den fastgjort til den "grønne" poser, hvilket betyder, at vanding poseren er tydeligt synlig i det senere år. Det er vigtigt og godt, for klimaet bliver varmt, og klimaet bliver varmere end nogensinde. Jeg kan huske, at blevet er anderledes end i hele Europa, men det har også en lang periode. Som følge af hendes mangel på planter og træer under ekstrem mangel på vand, er det sommersæson. Mange steder han dødeligheden for bytræer steget markant, hvilket også skyldes, at bystyrerne i stigende grad når grænsen for deres ressourcer, når de gælder om at give alle træer de nødvendige vand på grund af the stadig mere ekstreme climatic situation. Vandingshjælpemidler som Baumbad-vandingsposen kan gøres en livreddende forskel. The brugervenlige og praktiske design gør vandingen lettere for kommuner, træelskere og dem af os, der vil være med til at bevare bytræerne, og en processer, der kaldes drypvanding, kan save vand og en masse tid, samtidig med at jorden omkring træerne holdes passende i en forholdsvis lang periode. Den er kontinuerligt aktiv i træernes rodzone og flere timer kaldet små åbninger i bounden på fyldte træposer. På dene træt kan vores træers sundhed, modstandsdygtighed og vitalitet øges betydeligt. Samtidig sikrer vi ved at beskytte og bevare dem, at vi også i fremmede kan nyde godt af bytræernes naturlige afkølingsmekanismer.Baumbad arbejder alt sammen med mange byer og kommuner i hele Tyskland. Spørg i din by, om der allerede bruges træposer, om der mulighed for træsponsorater, og/eller hvordan borgerne kan blive involveret i at redde træerne, og kontakt gerne vores træeksperter, hvis du har spørgsmål.Faktisk er en eventuel værdi af "grønne" poser siger vanding-poseren, er slående i den ældre alder. Det er vigtigt og godt, for klimaet bliver varmt, og klimaet bliver varmere end nogensinde. Jeg kan huske, at blevet er anderledes end i hele Europa, men det har også en lang periode. Som følge af hendes mangel på planter og træer under ekstrem mangel på vand, er det sommersæson. Mange steder han dødeligheden for bytræer steget markant, hvilket også skyldes, at bystyrerne i stigende grad når grænsen for deres ressourcer, når de gælder om at give alle træer de nødvendige vand på grund af the stadig mere ekstreme climatic situation. Vandingshjælpemidler som Baumbad-vandingsposen kan gøres en livreddende forskel. The brugervenlige og praktiske design gør vandingen lettere for kommuner, træelskere og dem af os, der vil være med til at bevare bytræerne, og en processer, der kaldes drypvanding, kan save vand og en masse tid, samtidig med at jorden omkring træerne holdes passende i en forholdsvis lang periode. Den er kontinuerligt aktiv i træernes rodzone og flere timer kaldet små åbninger i bounden på fyldte træposer. På dene træt kan vores træers sundhed, modstandsdygtighed og vitalitet øges betydeligt. Samtidig sikrer vi ved at beskytte og bevare dem, at vi også i fremmede kan nyde godt af bytræernes naturlige afkølingsmekanismer.Baumbad arbejder alt sammen med mange byer og kommuner i hele Tyskland.

Afspil video

Kapacitet til et træbad vanding flyder (75 eller 100 liter) det regner, indtil træerne er op til 30 cm. Størrelsen er i en stammediameter på ca 9,6 cm. Hvis et træ med større omkreds/diameter skal vandes, anbefaler vi, at man bruger tilsvarende flere vandingsposer. Omkreds op til: 30 cm (diameter: 9,6 cm) = 1 træposeOmkreds op til: 60 cm (diameter: 19,2 cm) = 2 træposerOmkreds op til: 90 cm (diameter: 28,8 cm) = 3 træposerOmkreds op til: 120 cm (diameter : 38,4 cm) = 4 træposer osv.Hver dråbe er vigtig for at fylde et træs vandreservoir. Hvis der er længere tid, kan du få denne træ meget godt med trævandingsposer. Hvor meget vand de enkelte træer har brugt for, forskellige fra art til art. Store træer har normalt og meget veludviklet rodsystem, der når dybt ned i jorden, så de ofte kan finde vand dybt nede, som ikke er tilgængelige for yngre træer, så det er vigtigt at forsyne dem reglæssigt mig tilstrækkeligt vand, især ved nyplantning han, så Du kan være med til at redde Rødder. Området under træposen, som holder konstant fugtigt med drypvanding, han er meget vigtig. Vi skal bruges til mindst 75 liter (i fuld pose), men helst 150 liter (til fuld pose) pr. vanding cyklus. Ved større træer (og bro på flere træposer) bør alle træposer fyldes mindst én gang.

Afspil video

Ethvert træ er et levende væsen og camprer vand - i sine blade, grene, stamme og rødder. Den svarer til levende organismer. Når dette reservoir er dannet, kan planten overvindes på lang tid og uden for bygningen. Når et træs reservoirer han tomme, han det første tegn som regel, ved bladene ophæng. Hvis man har mulighed for dette, bør man give træet ekstra støtte eller senest fra dette tidspunkt, da rødderne han det redskab, som træerne bruger til at optage vand, som han har brug for at overleve. Hvor når denne rødder når, resultatet bl.a. af træoren. Ifølge tommelfinger-reglen kan man se, at det første rodområde kan estimeres, og kronens krone er projiceret over hele landet. Before the lack of vand, bliver rødderne længere, og træerne bevæger sig længere fra hinanden. Kødet kommer fra andre kilder: mykorrhiza og netværk af sump i Jordan. Dette er en symbiose af de to røddernes overfladeareal enormoust og dermed og deres opsamlingsområde. (Kilde: https://www.lwf.bayern.de/wissenstransfer/forstcastnet/260900/)

Har du stadig spørgsmål?

Barely write to the os, and to the previous team, vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Alternativt har vi vores træviden guide, med mange andre mennesker, der kan være af interesse.

Interessante fakta om træer og kunstvanding

Vores blog om viden om træer

God idé, ikke at bruge, og gammel er den perfekt til at stille til levering.

Michael K.

Træbad vanding poserer

Til den første klasses vanding positur

Planteskoler skaber liv, vi hos tree bath beskytter liv.

Baumbad, officiel partner for sammenslutningen af ​​tyske træplanteskoler