Preguntas frecuentes sobre la bolsa de riego træbad

Lo que piden nuestros clients españoles

Du kan finde instruktionerne til bolsas de Riego træbadet i afsnittet

“Conocimiento de los árboles”>”Instrucciones para las bolsas de riego”

Hvis du allerede er der, skal du læse de direkte instruktioner. tiltræde en línea aquí

o aflad blot:

Instruktioner til baño de árboles på spansk.

Para llenar la bolsa de riego tree bath, siga los suientes pasos:

1. Coloque la bolsa de riego alrededor del tronco del árbol y luego cierre la cremallera. (Bemærk: una bolsa es suficiente for en árbol med una circunferencia de hasta 30 cm. Para árboles más grandes se recomienda utilizar dos or más bolsas).


2. Introduzca manguera de agua (maks. 10 cm de diametro) dybt i abertura de la bolsa de irrigación (alternativamente: "insertar").

3. Fyld kun vandingsposen ca. 1/6 (afhængigt af posens volumen, mellem 10 L og 18 L) med vand og let vægt af posen med de sorte lazos (agítela). Det er vigtigt, at posen er i lodret position; I modsætning hertil er det muligt, at vandet ikke skal korrigeres i posen.

4. Luego llena la bolsa por completeto.

Afspil video

En bolsa de riego para árboles er den ideelle ayuda til riego de árboles. Tasken har en coloca alrededor del maletero som den er til en jakke, dens cierra med cremallera og luego er llena med vand. El agua escapa lentamente, gota a gota, a través de dos pequeñas aberturas en el fondo de la bolsa, asegurando a processo de riego duradero. Dette er en fantastisk vand, tid, spisestue og konvierte og en horrador de #árboles.

Afspil video

Bolsas de riego para árboles están diseñadas de tal manera que el water gotea muy lentamente por dos aberturas en los pliegues inferiores. Las aberturas están a la izquierda ya la derecha de la bolsa. Hvis du tager posen og installerer det korrigerende batteri med instruktionerne, vil du være i stand til at slippe af med skaden på enheden. En kapacitet på 75 liter er tilstrækkelig i en periode på 6 til 9 timer, en pose på 100 liter er tilstrækkelig i 9 til 12 timer. Tierra debajo de la bolsa de riego er også beskyttet mod solen af ​​bolsa og permanece húmeda durante y después del proceso de riego. Det tillader træet at absorbere vand i hele vandperioden, så det bliver ved med at blive opbevaret i vand. Denne type fond er også behagelig "Drypvanding"  Conocido og se en detaljeret beskrivelse en nuestra página af blog.

Afspil video

Til poser med vand er den ideel til en periode på 6-9 timer (75L) og 9-12 timer (100L). Asegura un riego profoundo durante horas. que el agua se evapore debido a la temperatura ambience del suelo.Esto provokaría que el árbol no recibiera la mayor cantidad de agua posible sin pérdidas. Uno a la izquierda y otro a la derecha.La tierra debajo de la bolsa de riego también queda protectida del sol por la bolsa y permanece húmeda i perioden af ​​riego.Drypvanding".

Afspil video

Coloque la bolsa para árboles libremente en un poste "al lado" del árbol, seto o arbusto.

Med andre ord, ramificación comienza cerca del suelo, por lo que no es posible fijar the bolsa de riego al árbol según nuestras instrucciones, en tal caso también eksisterer la opción de colocar la bolsa libremente al lado del árbol (pero (todavía) de la red de raíces). En los árboles más jóvenes, esto significa que la bolsa debe colocarse lo más cerca posible del tronco, mientras que en los árboles más viejos también se puede elegir una cierta distancia, yaque el sistema de ráneraya se Extiende sobre un radio mucho borgmester.

Tasken er forholdsvis robust og stabil med et solidt materiale og en plan bund, hvortil sålen kræver en lille støtte, som det er tilfældet med en træpalle, der placeres bag på posen. For nemheds skyld, husk at forlade jorden (i en respuesta anterior se decía 1/6) de llenado, levante brevemente la bolsa de irrigación (agítela si es necesario) para asegurarse de que las aberturas estén limpias y que el afiltrargua pued el suelo en gotas. ¡Entonces llénalo por completo!!

Denne metode er også meget nyttig til sæt og arbustos. Aquí se coloca la bolsa de riego lo más cerca posible del seto (eller arbusto), ya que las raíces no se tienden bajo tierra tanto como en los árboles.

Hvis det er muligt at konfigurere proceduren beskrevet tidligere, anbefaler vi at bruge ringen til Riego Tree Bath Premium (55 L). Dette betyder, at fundción-ringen er mere end det, normalt kan den installeres på en måde, der inkluderer et stort mellemrum mellem lag og væddere.

Afspil video

Bolsas de riego er designet til, at vandet kan gå gennem aberrationerne (izquierda y derecha) og pliegues inferiores. Hvis du ikke skal rette guitaren, mens du spiller længe, ​​kan du få vandet til at gå hurtigere end før.


Som det er, til din fordel, kan du læse instruktionerne, ligesom du vil rette bolsaen. Du kan også se en række individuelle dele og se en video, der kan bruges og installere træbadevandingsposen. => Se videoen om punktet "Agitate bien la bolsa". Hvis vandet slipper hurtigt ud, så tjek posen eller poserne i et hus eller i en cavid. Det burde være provokerende, at PVC er comprima y las aberturas se agranden involuntariamente, så det kan være corregir tirando eller levantando suavemente. Le mostraremos cómo hacer esto en el video a continuación. Hvis det er nødvendigt, bør du tilstræbe at ændre placeringen af ​​bolsa del árbol para quede en una superficie niveau. Dette er løsningen på sugerida den Ayuda. I modsætning hertil kommunikerer vi med vores kundeservice eller reserverer et gratis tilbud hos en af ​​vores eksperter på området. Den ayudaremos og fandt en løsning.

Afspil video

Nuestras bolsas para árboles están construidas/diseñadas para que el agua gotee por dos aberturas (izquierda y derecha) en los pliegues inferiores. Hvis du ikke skal korrigere agitaren, så længe du spiller, vil vandet gennemblødes langsommere eller hurtigere end før. Se den nye vejledning til sablen med den korrekte vægt. Du kan også se en række individuelle dele og se en video, der kan bruges og installere træbadevandingsposen. => Salta al video en el punkto "Agita la bolsa correctamente".

Andre løsninger inkluderer linsens ferie:

1) Beregn den PVC, som er pega ligeramente en el pliegue eller alrededor de las aberturas. Som det er, er hensigten at sikre, at alt er i den rigtige position.


2) Er det muligt, at tasken eller tasken er i et hus eller i en cavid? Luego verifique for PVC podria estar cerrando the orificios de drenaje i denne position. También en este caso asegúrese de que las aberturas queden expuestas tirando ligeramente. Le mostraremos cómo hacer esto en el video.

Det er de løsninger, der understøtter Ayuda. I modsætning hertil kommunikerer vi med vores kundeservice eller reserverer et gratis tilbud hos en af ​​vores eksperter på området. Den ayudaremos og fandt en løsning.

Afspil video

Det første er: “Si, poserne til træerne kan repareres! Hemos prøvede forskellige metoder til reparation og hemos leverede et gratis reparationssæt baseret på hinanden. Hemos recopilado nuestras experiencias y recomendaciones i en "Guía de repairación". Du kan finde den nye blog om samlingen af ​​træer og artiklen: “Reparación de bolsas para árboles: en god sammenligning”

Para parches gratuitos scríbanos un mensaje. Aquí puede acceder al kontakt formularLes pedimos que no tiren simplemente las bolsas de riego, porque además de las reparationer, findes også et program for reciclaje de bolsas dañadas. Aquí sus bolsas serán repairas y donadas por nosotros, o las bolsas serán processadas en kits de reparation, que le proporcionaremos de forma gratuita si desea reparation sus bolsas usted mismo.

Afspil video

Det er nemt at afgøre, om vandet er nødvendigt. På samme måde anbefaler vi generelt, at du får en menos og ingen demasiado. The árboles están, hasta cierto punto, costumbrados a las staciones med cantidades variable de nedbør. Det er en faktor af supervivencia vigtig for, at en arbol desarrolle a cierto level de resistance para poder sobrevivir períodos más secos sin sufrir daños. Sin embargo, debido al cambio climático, cada vez es más común que los períodos secos duren más tiempo, que las lluvias traigan menos agua o que, en caso de lluvias intensas, a pesar de ser grandes, borgmesteren parte simpleremente se, . por lo tanto, det er utilgængeligt. a las raíces de los árboles. Nuestras bolsas para árboles sirven as soporte de riego para ayudar a los árboles a superar estos períodos abnormalmente largos e inusualmente secos lo más intactos posible. En manyos árboles, el sistema de raíces se extiende a diferentes profundidades en el suelo para acceder a la humedad restante. Vandet er tilgængeligt, og vandet kan normalt bruges til at fodre hojas, ramas, tronco og raíce. Det ligner mange liv. En af de vigtigste aflejringer er arbolic træet, som holder i længere tid end nogen anden aktivitet. Cuando las reserver de un árbol se han vaciado por debajo de a umbral crítico, esto suele notarse primero en las hojas, que comienzan a colgar "impotentes". Dette er en mulighed for et godt øjeblik til at intervenere i solidaritet.

Det betyder, at det holder i lang tid, men musikken bliver ved med at holde længere. Denne sentido empezar regando cada dos manas, herunder probabilidad de luvia sigue siendo relativamente alta. Hvis den meteorologiske prognose indikerer en periode med længere varme eller sekventiel varme, anbefaler vi at starte vejret med det samme i løbet af semesteret og under ekstreme forhold, herunder den store mængde luft i løbet af ugen.

Afspil video

Pones nuestra bolsa de riego alrededor del árbol como una chaqueta/bata. Det er nemt at gøre, i begge dele og i meget tid. Et sola bolsa para árboles de tree bath er designet til at opbevare árboles med en circunferencia de hasta 30 cm. Para árboles más grandes es mulige kombinære variationer bolsas para árboles. Den generelle regel er, at en stor træpose er tilstrækkelig til 30 cm omkreds. Esto væsentlige:


Circunferencia hasta: 30 cm (diameter: 9,6 cm) = 1 bolsa de árbol
Circunferencia hasta: 60 cm (diameter: 19,2 cm) = 2 bolsas de árbol
Circunferencia hasta: 90 cm (diameter: 28,8 cm) = 3 bolsas de árbol
Circunferencia hasta: 120 cm (diameter: 38,4 cm) = 4 bolsas para árboles
etc.


Bolsas de riego træbadene er designet, så de nemt kan forbindes mellem de to. En fortsættelse vises i en video, der fortsætter med at fungere. Tenga en cuenta que con la circunferencia del árbol más grande posible, es posible que las bolsas no se puedan llenar al 100% porque el tronco presiona contra la bolsa al llenarlas. Hvis dette er et problem, er det muligt at colocar la bolsa eller bolsas de árbol "libremente" junto al árbol deseado.
"Coloque bolsas individuales libremente en un post."
y
"Coloque varierer bolsas juntas libremente"

Afspil video

Puede suceder que ramas, enredaderas u andre cosas se encuentren exactamente donde normalmente se colocaría la bolsa de riego alrededor del árbol. I dette tilfælde kan posen også bruges til at "libremente" sammen med arbol og regar. Bolsa para árboles er grundlæggende stabil for sí sola y sólo necesita un poco de apoyo adicional. Den bedste brug er en træpalle eller bambus eller en metalvarilla, der har en nøgle i suelo junto a la bolsa (det er muligt at gøre det i større størrelser). Ahora puedes montar la bolsa para árboles de la habitual format.

En sola bolsa de riego er designet til regar árboles med en circunferencia de hasta 30 cm, varias bolsas de riego træbad alene søn necesarias para árboles flere viejos que hayan superado this circunferencia. Det kan nemt forbindes mellem cremalerens kombinerbare løsning.

Afspil video

I sammenligning med árboles, que normalmente tienen a tronco libre y relativamente liso, sætene og arbustos suelen tener ramas y ramas (o puntas y espinas) cerca del suelo. Det er markant, at vandingsposen ikke er direkte forbundet med alt. Denne beskrivelse er foran klienten, i tilfælde af bolsa también se puede colocar "libremente" junto al seto eller arbusto que se va a regar. Bolsa para árboles er grundlæggende stabil for sí sola y sólo necesita un poco de apoyo adicional. Den bedste brug er en træpalle eller bambus eller en metalvarilla, der har en nøgle i suelo junto a la bolsa (det er muligt at gøre det i større størrelser). Ahora puedes montar la bolsa para árboles de la habitual format.


Además: Hvis det er muligt at konfigurere proceduren beskrevet tidligere, anbefaler vi at bruge ringen til Riego Tree Bath Premium (55 L). Fordi fundción-ringen er mere end det, kan den normalt installeres med anlægget inkluderet i mellemrummet mellem lag og væddere.

Afspil video

Bolsa de riego para árboles er lavet af en stor del af PVC. Det er en meget enkel struktur, der bidrager til et langt liv. Materialet, der er modstandsdygtigt over for desgarros y golpes, er apoya además i en tejido de fibre i rødt format.

Livet er nyttigt til at reducere:
•Manipulación inadecuada de la bolsa (asegúrese de seguir las instruktioner)
•Products de limpieza demasiado fuertes/corrosivos
• Descuido med puntas eller border afilados en el árbol debido a ramas y ramitas rotas
• Influencias climáticas som tormentas, granizo, heladas eller intensas luz solar que dura demasiado (nuestras bolsas vienen med beskyttelse UV de serie)
• Mennesker, der gentager sig selv over længere tid
• Collisiones inadecuadas med cortadoras de césped eller robotter cortacésped
• Additivos fertilizantes (dependiendo de la composición química)
• Vintertjenester, der producerer sne (aguanieve) på vejene, er akkumulerende eller store cantidades
• Roedores, gusanos eller animales salvajes más grandes que buscan agua (normalmente solo si ha estado muy, muy seca ca longe un long período de tiempo) • Vandalismo (sólo para resumir todo)
• La formación de algas puede ocurrir después de mucho tiempo El uso puede causar que las dos aberturas se obstruyan
• Vandet sucia og andre forurenende stoffer sidste el llenado también pueden garantizar que el water no drene adecuadamente eller incluso puede bloquear completamente las aberturas.


Tips til en lang levetid:
Det er bedst kun at bruge poserne i de faser af året, hvor der er brug for dem og derefter stille dem tørre og rengjorte et tørt sted, så der ikke dannes alger, og posen er beskyttet. Undgå om muligt livsbegrænsende omstændigheder. (se ovenfor)

Puede suceder que en épocas de intens heat, muy pocas precipitaciones eller sequía, los animales salvajes ya no puedan encontrarr agua drinkable. Su sentido del olfato bien desarrollado les dice hay agua en las bolsas de los árboles y, por necesidad, las mordisquean. Især de små røde, som ratonerne, men også martaerne eller zorroserne, kan kun købes med bolsaerne. Hemos fandt en løsning til evitar las picaduras de animales med las bolsas de riego: installer en su propiedad one o más cuencos pequeños que pueda utilizar para llenar las bolsas Llénelas straks. Det er markant, at dyrene nemt kan få adgang til vand. Consejo: Los cuencos deben estar lo suficientemente profundos en el suelo para que no sobresalga ningún borde demasiado alto para que incluso los roedores más pequeños puedan llegar al agua a beber. Har du en træpose, finder du den nye artikel “Reparation af træposer”, som indeholder instruktioner til reparation af værktøjet med husholdningsredskaber og sencillos pasos. Puede anmoder om en ny serviceydelse til alle klienter af materiale sobrante y parches de reciclaje, som como information adicional sobre la reparación de las bolsas para árboles.

Afspil video

Hecho, antallet af poser "grønne", lamadaposerne fra Riego, er blevet betydelige i de sidste år. Det er vigtigt og godt: På trods af klimaforandringerne fortsætter klimaet med at ændre sig indtil årets udgang. Som et resultat, i en promedio, i dette tilfælde har hele Europa en meget høj kaliber, cantidad de precipitaciones har disminuido, og tidsperioden er blevet mærkbart forlænget. Som følge heraf har mange planter og træer en ekstrem mængde vand, især i sommermånederne. I mange tilfælde er dødstallet for bytræerne blevet væsentligt mere markant, så den klimatiske situation er endnu mere ekstrem, end de kommunale forvaltninger stadig er meget små adecuadamente a todos los árboles. Los elementer auxiliares para el riego, ligesom bolsa de riego træ bad, pueden marcar una diferencia en el mantenimiento de la vida. Facilidad de uso og design praktiske facilitan el riego a los gobiernos de las ciudades, a los amantes de los árboles ya aquellos que queremos involucrarnos en la preservation de los árboles de la ciudad. En rejse gennem processen blev udført af Gud, det var et frygteligt vand og en lang periode, hvor suelo'en begyndte at vokse, og træerne stadig var i brug, med langvarige humidorer, der varede relativt længe. Vandet filtrerer kontinuerligt i zonen af ​​raíces de los árboles gennem forskellige timer og traves de pequeñas aberturas en la parte inferior de las bolsas llenas para árboles. Dette liv er også meget vigtigt for sundhed, robusthed og levetid. Al mismo tiempo, al beskyttere og bevarere, ingen aseguramos de poder seguir beneficiándonos en el futuro de los mecanismos naturales de enfriamiento de los árboles urbanos. Baumbad ya arbejder med mange byer og lokalsamfund i hele Tyskland. Pregunte en su ciudad o pueblo si ya se utilizan bolsas para árboles allí, si existe la posibilidad de patrocinio de árboles y/o cómo los ciudadanos pueden involucrarse en la salvación de los árboles. Du kan også kontakte os på forhånd og kommunikere med vores eksperter i træerne.

Afspil video

Kapaciteten af ​​et bolsa de riego træbad (75 eller 100 L) er designet til en circunferencia de árbol de hasta 30 cm. Det svarer til en diameter på cirka 9,6 cm. Hvis du har en pil med en kreds/diámetro borgmester, kan du bruge mere end bolsas de riego. Circunferencia hasta: 30 cm (diameter: 9,6 cm) = 1 bolsa de árbolCircunferencia hasta: 60 cm (diametro: 19,2 cm) = 2 bolsas de árbolCircunferencia hasta: 90 cm (diametro: 28,8 cm 3 bols de) (diámetro: 120 cm) = 38,4 bolsas para árboles, etc. Cada gota es importante para llenar los depósitos de water de un árbol. Puede hacer mucho bien su árbol med bolsas de riego para árboles, specialmente en períodos prolongados de sequía. Cantidad de agua que necesita cada árbol vía de una especie a other. Los árboles grandes suelen tener un sistema de raíces muy desarrollado que penetra profundamente en la tierra, por lo que a menudo pueden encontrarr agua en las profundidades que los árboles más jóvenes no pueden alcanzar. Især når det kommer til behandling af nye planter, er det vigtigt at proportionere tilstrækkeligt med vand. Det almindelige format garanterer, at rullerne er raíces adecuadas. Det er særligt vigtigt, at zonen ligger i det område, hvor bolsa del árbol er oplagret, så den holder en konstant brummen i klippens mellemområde. På den anden side anbefaler vi 4 liter (én pose) eller mere end 75 liter (to poser) per session i Riego. Para árboles más grandes (y el uso de varias bolsas para árboles), todas las bolsas para árboles deben llenarse al menos una vez.

Afspil video

Cada árbol er vores stue og almacena agua en las hojas, ramas, tronco y raíces. Det ligner mange liv. Cuando disse aflejringer er alle de samme, planterne kan holdes i længere tid end lang tid i en vis mængde vand. Cuando los tanques de almacenamiento de un árbol se están vaciando, la primera señal que suele mostrar es a través de las hojas y dejándolas colgar. Hvis du har muligheden, vil træet være recibir apoyo adicional eller riego a partir de este punto a más tardar.

Las raíces son la herramienta con la que los árboles absorben el agua imprescindible para la supervivencia. Har alt hvad du behøver for at være afhængig af, mellem andre ting, arten af ​​arbol. Sin embargo, som reglen general se kan beslutte, at hovedområdet i ​raíz vil blive estimeret en del af den forventede copa del árbol sobre el suelo. Cuando hay escasez de agua, las raíces se alargan y los árboles separan más. Træernes borgmester har en uundværlig ayudante: micorrizas, en red de hongos og suelo. Tak for denne simbiose, disse hilos fungicos aumentan enormousmente la superficie de las raíces y, por tanto, también su zone de captación. (Fuente: https://www.lwf.bayern.de/wissenstransfer/forstcastnet/260900/)

¿Aún tienes preguntas?

Simplemente scríbanos y alguien de nuestro equipo se comunicará med usted lo antes posible.Alternativamente, tenemos nuestra Guía de conocimiento sobre árboles, med mange andre temaer, der er interessante.

Det er interessante ting som træerne og klippen

Nuestro blog sobre el conocimiento de los árboles

God idé, nem at bruge og alt sammen genialt, så pedidoen har adgangen.

Michael K.

La bolsa de riego træbad

Consigue tu bolsa de riego premium

Træernes levende træer skaber et sundt liv, nosotros og træbade beskytter deres liv.

Baumbad, socio-officiel de la Asociación Alemana de Viveros de Árboles.