Kom i kontakt med os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores service

Hvis du har spørgsmål til produktet eller andre emner - hjælper vores team dig gerne på telefon eller e-mail!

Sådan finder du os

+49 0 2332 9999
service@baumbad.co.uk

man-fre fra 08:00 til 12:00

Hjælp til vanding af træer

Et par flere tips og tricks

Hvad er drypvanding til træer?

Hvad er drypvanding til træer?

Drypvanding er en vandingsmetode, hvor vandet slippes dråbevis ud i jorden over længere tid på en meget ressourcebesparende måde. Dette gør, at vandet kan trænge dybt ned i jorden og nå træets rødder særligt godt, hvilket betyder, at træet optimalt kan forsynes med vand.til artiklen: Drypvanding i detaljer

Hvordan kan du genkende tørkestress i træer?

Hvordan kan du genkende tørkestress i træer?

Hvis væksten forsinkes i vækstsæsonen, det vil sige at skuddene er meget korte eller bladene er meget små, er det tydelige tegn på tørkestress.

Hvordan genkender du, at et træ har brug for vand?

Hvordan genkender du, at et træ har brug for vand?

Om foråret og sommeren er hængende og visnende blade, bladfald og hæmmet vækst (meget korte skud) tydelige tegn på, at et træ har akut brug for vand.

Hvor meget vand har et træ i gennemsnit brug for?

Hvor meget vand har et træ i gennemsnit brug for?

Der er ikke noget generaliseret svar på dette spørgsmål. Det afhænger af mange faktorer, såsom træarten, træets størrelse, beliggenheden, jordbundsforholdene mv.

Men der er en tommelfingerregel:


Et mellemstort træ har brug for 150-200 liter pr. vandingscyklus.

Dvs to fyldninger af en Baumbad vandingspose eller en fyldning af to indbyrdes forbundne vandingsposer.

Hvordan kan bytræer støttes under tørke?

Hvordan kan bytræer støttes under tørke?

Vand 1-2 gange om ugen med en større mængde vand. anbefaling: 150-200 liter = 2-3 fyldninger af en træbadevandspose pr. vanding. desuden kan man meget godt hjælpe bytræer ved at løsne de øverste jordlag for at bryde den kraftige jordpakning i byerne. Det betyder ofte, at vandet ved vanding eller regn overhovedet ikke kan trænge ned i jorden for at nå træets rødder, men blot løber overfladisk af.

Hvad er en trævandingspose?

Hvad er en trævandingspose?

En trævandingspose er den ideelle vandingshjælp til træer. Tasken lægges rundt om bagagerummet som en jakke, lukkes med lynlås og fyldes derefter med vand. Dette sparer dig for vand, tid og penge og gør dig til en #træsparer

Måske har du allerede set træsækkene i din by.

Hvorfor er disse poser fastgjort til træet? Lad os kort forklare: "Klimaforandringerne har løbende ændret klimaet i de senere år. Det har haft en tendens til at blive varmere i Europa som følge heraf, og nedbøren er også faldet. Alt i alt er det nu påviselig mere tørt. Som følge heraf har mange planter og træer lider under mangel på vand. De grønne poser på træerne er vandingsposer, der bruges til at støtte træet. De sparer både vandressourcer og tid ved vanding. Hvilket gavner miljøet, træet og mennesker."

Trævandingsposer - talrige artikler, blogs og guider

Her finder du erfaringsrapporter og anmeldelser samt nyttige oplysninger om, hvordan trævandingsposer præcis fungerer, og hvem de er egnede til.