kom i kontakt med os

Hvordan kan du se, hvad du leder efter?

O nosso serviço

Du kan også søge efter dette produkt eller aktuel information - et nyt udstyr, der kan bruges enten på telefon eller på e-mail!

Como kontaktar-nr

+49 0 2332 9999
service@baumbad.pt

Dagen starter fra 08:00 til 12:00

Ajuda na rega das árvores

Majs algumas dicas e truques

Er der en rega gota-a-gota para árvores?

Er der en rega gota-a-gota para árvores?

En rega gota-a-gota é um método de rega em que a água é libertada gota a gota no solo durante um longo período de tempo, de uma forma muito económica. Er det muligt, at vandet trænger dybt ned i vandet og er særligt vigtigt for børnene, men det er vigtigt, at barnet har en optimal form med vandet: Irrigação por gotejamento em pormenor

Hvordan forener eller understreger du seca nas árvores?

Hvordan forener eller understreger du seca nas árvores?

Se o crescimento for atrasado durante a estação de crescimento, ou seja, se os rebentos forem muito curtos ou as folhas muito pequenas, estes são sinais claros de stress de seca.

Hvordan husker du, at vandet er præcist?

Hvordan husker du, at vandet er præcist?

I første omgang og på ingen tid, som folhas caídas e murchas, en queda de folhas eo crescimento atrofiado (rebentos muito curtos) são sinais claros de que uma árvore precisa urgentemente de água.

Hvad er et stort antal medier, der er nødvendige?

Hvad er et stort antal medier, der er nødvendige?

Der er ingen resposta generalizada og denne pergunta. Afhænger de muitos faktorer, som o type de árvore, o tamanho da árvore, o lokale, som condições gør solo osv. Mas há uma regra geral.

Dette har en stor lagerkapacitet: det gennemsnitlige volumen er 150-200 liter pr. cyklus.

Det er vigtigt at have to enchimenterede poser til ilden eller at blive enchimenteret af to interleague-tasker.

Hvordan sker det i byområder, der varer længe?

Hvordan sker det i byområder, der varer længe?

Regar 1-2 uger om ugen med den største mængde vand.

Anbefalet: 150-200 liter = 2-3 enchimentos de um saco de rega para banho de árvores por rega.

Também se pode ajudar muito bem as árvores urbanas soltando as camadas superiores gør solo para quebrar a forte compactação do solo nas cidades. Det er væsentligt, mange gange, at når du hører det, eller når du hører det, er det ikke nødvendigt at gøre det alene for at kontrollere de tidligere resultater, men det er meget enkelt og overfladisk.

Hvad med saco de rega para árvores?

Hvad med saco de rega para árvores?

Til saco de rega para árvores é ajuda ideel til en rega the árvores. Posen er forbundet til tronco'ens spænding, som den er i huset, den er forbundet til correr og depotet er enchido i vandet. Det hele er der, tid og tid og tid til #poupadordeárvores

Tal om ti gange, når du ser poserne til mad i denne by.

Hvad er disse poser med samme spænding som varmen? Explicamos-lhe brevemente: "Som alterações climáticas têm provocado uma mudança continua do clima nos últimos anos. Por conseguinte, a Europe tem tendência para aquecer ea precipitação também diminuiu. Em suma, com mais compar serovada plant and com mais comp serovada plant. Det er også en vandpose.

Sacos de rega para árvores - numerosos artigos, blogues e guias

Du kan finde information om de erfaringer og analyser, der følger med information om, hvordan det virker, og hvordan det virker.