Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores tjenester

Hvis du allerede har produktet og andre temaer, vil du kunne bruge enheden via telefon eller elektronisk kabel.

Sådan kan du nå os

+49 0 2332 9999
service@baumbad.es

Fra kl. 08 til 00

Ayuda for regar los árboles

Algunos consejos y trucos more

¿Hvad er riego for goteo para árboles?

¿Hvad er riego for goteo para árboles?

Riego por goteo er en metode de riego en que el agua se libera gota a gota en el suelo durante en lang periodo de tiempo y med en stor ahorro de recursos. Det tillader vandet at trænge dybt ned i vandet og er særligt specielt i trærnes racer, så det er væsentligt, at arbolen kan bruges som en sammenfatning af det bedste vand

¿Cómo reconocer el estrés por sequía en los árboles?

¿Cómo reconocer el estrés por sequía en los árboles?

Hvis crecimiento gentages i hele den vegetative periode, besluttes det, at brødet skal være muy cortos eller hojas muy pequeñas, son signos claros de estrés por sequía.

¿Cómo reconocer que un árbol necesita agua?

¿Cómo reconocer que un árbol necesita agua?

Om foråret og sommeren, hojas caídas y marchitas, caída de las hojas y el retraso del crecimiento (brotes muy cortos) son señales claras de que un árbol necesita agua urgentemente.

Har du brug for vand på mellemlang sigt?

Har du brug for vand på mellemlang sigt?

Der er ingen respuesta generalizada i denne pregunta. Afhængig af de mange faktorer, såsom trætype, størrelse, overflade, brandforholdene osv. Der er også en empirisk regel.
Den generelle regel er: en mellemstor beholder på mellem 150 og 200 liter pr. cyklus.
Det er vigtigt at have en bolsa de riego de baño para árboles eller en llenado de dos bolsas de riego interconnectadas.

¿Cómo apoyar a los árboles urbanos under sequíaen?

¿Cómo apoyar a los árboles urbanos under sequíaen?

Riegue 1-2 veces por semana med en borgmester cantidad de water. Anbefaling: 150-200 liter = 2-3

llenados de una bolsa de riego para árboles por riego. además, puede ayudar muy bien a los árboles urbanos aflojando las capas superiores del suelo para acabar con la fuerte compactación del suelo en las ciudades. Det er markant, at menuen er genopvarmet eller varm, vandet trænger ikke ind i det absolutte og suelo para llegar a las raíces del árbol, sino que simplemente se escurre superficialmente.

¿Hvad er en bolsa de riego for árboles?

¿Hvad er en bolsa de riego for árboles?

En bolsa de riego er det ideelle tilbehør til opbevaring af árboles. Tasken er fuld af power, herunder en jakke, en cierra med cremaller og en stor mængde vand. Det er muligt at se poserne til træerne i byen. ¿Hvis du vil være med til at være alrededor del árbol? Se lo -explicamos brevemente: "El Cambio Climático har hecho que el clima cambie continuamente en los últimos años. Como consecuencia, en Europe tenden a Hacer más calor, y las precipitaciones tamién han Disminuido, ahora es manifiestament of trees, conse many plantcus have en masse vand. De grønne poser med træer og poser med Riego kan bruges til at beskytte træet. Ahorran recursos hídricos y tiempo de Riego. Lo que beneficia al medio ambiente, al árbol ya las personas" .

Bolsas de riego para árboles - talrige artikler, blogs og guider

Du kan finde information om erfaringer og meninger, samt information om hvordan det helt præcist fungerer, herunder ildposerne til træerne og tilbehøret.