Domande frequenti sul sacchetto d'irrigazione træbad

Dette er det samme som vores italienske kunder

Vejledningen til poserne til vanding af træbadet findes også i afsnittet

"Conoscenza degli alberi">"Istruzioni per l'innaffiamento dei sacchi"

Det betyder, at du også kan tilgå alle instruktionerne direkte online qui

eller bare skræmme:

istruzioni per il bagno ad albero på italiensk

Ved at spænde sacchettoen til vanding af træbadet overføres instruktionerne til vandet:

1. Placer sacchetto intorno altronco dell'albero og læg cernieraen. (Bemærk: a sacchetto è enoughe per alberi fino a 30 cm di circonferenza. Per alberi più grandi, si consiglia di utilizzare due o più sacchetti).


2. Spingere tubo dell'Aqua (diametro massimo 10 cm) i profondità nell'apertura del sacchetto d'irrigazione (alternativt: "inserire").

3. For første gang, sacchetto d'irrigazione solo per 1/6 (tra i 10 ei 18 liter, a seconda del volume del sacchetto) med vand og poi shouldvare sacchetto dalle asole nere (scuotendolo). Det er vigtigt at placere posen lodret, så vandet ikke dræner og dræner posen.

4. Quindi riempire komplet il sacchetto.

Afspil video

En pose til vanding af alberia er den ideelle kilde til vanding af alberia. Sacchettoen placeres i troncoen i en giacca med en cerniera og lidt vand. Attraverso due piccole aperture sul lato inferiore del sacchetto, aqua fuoriesce lentamente e lentamente e goccia a goccia, garantendo un'irrigazione di lunga durata. Questo vi fa risparmiare vand, tempo e denaro e vi rende un #risparmiatoredialberi.

Afspil video

Jeg sørger for vanding af alberiaen, så den planlægges på samme måde, at vandet er fuld af lys, fordi blænden er placeret i en underlegen pieghe. Åbningen er placeret på samme side som tasken. Posen kan bruges til at agitere og installere en anden correttamente i konstruktionen, i terreno sottostante goccia a goccia. En mængde på 75 liter er tilstrækkelig til en vandingsperiode på 6 til 9 timer, og en pose på 100 liter er tilstrækkelig til 9-12 timer. Jordens overflade er vandingsposen og beskytter sålen og holder vandingsprocessen varig og vellykket. Questo permette all'albero di absorbire vandet per tutto il periodo di irrigazione, consentendogli di reintegrare continuamente ejendomsreserven idriche. Typen af ​​kunstvanding er endnu ikke tilgængelig "irrigazionea goccia"  ed è spiegato i detaljer nella side del nostro blog.

Afspil video

En dræningstid på 6-9 malm (75 liter) og 9-12 malm (100 liter) er ideel til vandingsposen. Vandet strømmer fra jorden til malmen ved piccoleåbningen på undersiden. Questo garanti un'irrigazione profonda per malm. Vandets hastighed er lang og lang, så vandet kan fordampes fra jorden baseret på den omgivende temperatur. På denne måde er æggehviden ikke ris, massemængden af ​​vand er stadig stor og langtidsholdbar. Jeg er nødt til at udføre vanding af alberia på samme måde som vandet fra vandet på grund af den ringere pieghe. En sinistra og en destra. Vandingsposens overflade er også beskyttet mod sålen på posen og er beskyttet under vandingsperioden. Den terreno umido è ideelle per consentire all'albero di absorbire vandet og riempire den sagsøge riserve idriche per tutto il periodo di irrigazione e oltre. Questo principio è noto anche come“drypvanding".

Afspil video

Posizionare liberamente il sacco per alberi su a palo "accanto" all'albero, alla siepe eller all'arbusto. Busk

I alcuni alberi, ramificazione inizia vicino al terreno, quindi non è possibile fissare sacca di irrigazione all'albero secondo the nostre isruzioni.

I dette tilfælde er det også muligt at placere sacca liberamente accanto all'albero (ma semper al di sopra dell'apparato radicale).

For de to børn er det væsentligt, at tasken er i en position, hvor apparatet er muligt at bruge elektronikken, så de to børn kan ses på en vis afstand, men det radikale apparat kan ses ovenfra molto più ampio .

Sacchettoen er relativt robust og stabil ynde i sine solide materialer og alle dele ringere i appiattita, og den er rig alene med en piccolo-støtte, kommer i en træbund, som er solidt fastgjort i jorden accanto al sacchetto. Ricordate skal forberedes til sacchetto dopo un terzo (i en risposta tidligere æra 1/6) del riempimento (se necessario, scuotetelo) per assicurarvi che le aperture siano libere e che l'acqua possa penetrare nel terreno goccia a goccia. Quindi riempire komplet!

Questo metode è molto adatto også per le siepi gli arbusti. Placer kunstvandingsposen på den mest bekvemme måde at bruge sien (eller hele arbustoen), men det radikale apparat er ikke placeret i stueetagen i tilfælde af alberia.

Hvis installationen ikke er mulig med proceduren beskrevet ovenfor, kan du bruge vandingstanken til Baumbad Premium (55 liter). Vandingsforbindelsen er meget stor, så den er nem at installere, selvom den står på jorden, og rami er let at fjerne.

Afspil video

Jeg sætter vandingsanlægget op på samme måde som vandforsyningen har den behørige blænde (a sinistra ea destra) i overensstemmelse med pieghe inferiori. Hvis du ikke skal placere dig rigtigt, når du kigger på posen i bæltets varighed, vil vandet blive opvarmet med en hurtigere hastighed end tidligere.


For at bære det, skal du rette posen, kontrollere de nye enheder. Potete også rivedere i singoli passaggi nel nostro video sull'uso og installationen af ​​sacchetto d'irrigazione træbad.

=> Saltare alle afsnittet "Agitare correttamente il sacchetto" af video.

Hvis du fortsætter med at betjene vandet med en anden hastighed, kan du kontrollere, at posen eller poserne er placeret i et hulrum eller sopra un'intercapedine. I dette tilfælde, PVC potrebbe issere schiacciato og aperture allargate involontariamente.

Questo problema può essere risolto tirando eller savando delikat. Nel video qui sotto vi mostriamo come fare.

Hvis det er nødvendigt, kan du også prøve at ændre placeringen af ​​pungen til alberien på en sådan måde, at du har et overfladisk klaver.

Bekræft, at denne løsning er foreslået af forfatteren. Altrimenti, kontakt nostro-teamet af assistentklienter eller prænoter en gratis appuntamento med en af ​​nostri esperti di alberi. Du kan også finde en løsning.

Afspil video

Jeg har to poser til alberi sono costruiti/disegnati in modo tale che the water goccioli da due aperture (a sinistra ea destra) sul fondo delle pieghe. Hvis du ikke har den korrekte position, når du skal holde posen på plads i bæltets varighed, fjernes vandet så hurtigt som muligt.

Pertanto, si prega di controllare nuovamente le istruzioni per capire come scuotere correttamente il sacchetto. Potete also rivedere i singoli passaggi nel nostro video su come usare e installare posen til vandingstræbadet.

=> Saltare alle afsnittet "Agitare correttamente il sacchetto" af video.


Ulteriori løsninger foreslår, at du kan se det på følgende måde:

1) Kontroller PVC'en, og den indsættes i korrespondancen af ​​piegaen eller åbningen. I tilfældet skal du prøve at få en kugle på døren i den rigtige position.


2) Er det muligt for posen at blive placeret i en hule eller sopra una hule? I dette tilfælde skal du kontrollere PVC-strukturen for dræning i denne position. Også i dette tilfælde, assicuratevi che blænden siano sbloccate tirando delikat. Nel video vi mostriamo come fare.

Bekræft din løsning på denne måde. Kontakt i så fald klientens assistentteam eller giv en gratis ansøgning hos en af ​​forældrenes eksperter. Du kan også finde en løsning.

Afspil video

Prima di tutto: sì, børsen for penge kan købes (kvasi semper)! Abbiamo testato forskellige metoder til riparing og sviluppato et sæt til riparing gratis. Abbiamo raccolto den nostre-oplevelse og raccomandazioni i en "guida alla riparazione". Potete trovarle nel nostro blog sulla conoscenza degli alberi nell'articolo: "Riparazione delle borse per alberi - den store konfrontation".

For at patchen er fri, er det tilstrækkeligt at skrive en besked ned. Pris klik pr. il modulo di kontakt.

Vi beder dig om ikke blot at smide vandingsposerne ud, for udover reparationer er der også et genbrugsprogram for beskadigede poser. Her bliver dine tasker repareret og doneret af os, eller poserne bliver forarbejdet til reparationssæt, som vi stiller til dig gratis, hvis du selv ønsker at reparere dine tasker.

Det er ikke nemt at stabilisere vandet, før det når en mængde vand. I genere, quindi, consigliamo di annaffiare un po' meno piuttosto che troppo. I en certo senso, gli alberi sono abituati alle stagioni med loro forskellige præcipitazioni. Det er en vigtig fattore di sopravvivenza for en albero, der konstruerer en vis grad af resilienza per essere in degreedo di sopravvivere indenne ai periodi più secchi. På grund af de klimatiske forhold er dette ofte tilfældet i perioder, hvor temperaturen er lang, vandet ikke er for varmt, eller størstedelen af ​​fluxen varer i en intens periode og ikke er let tilgængelig alle radici degli alberi . I nostri sacchi per alberi servono kommer supporto per l'irrigazione, per aiutare gli alberi a superare il più indenni possibile denne periodi naturalmente lunghi e insolitamente secchi.

I mange tilfælde er det radikale apparat en forskelligartet form for terrestrisk adgang til alle de omkringliggende områder. Vandet er ikke tilgængeligt, albummet begynder med billedet af tågen, ingen ram, ingen strøm og ingen radiatorer. Processen ligner kilden til levende organismer. A volta riempite this scorte, gli alberi possono sopravvivere a lungo senza ulteriore aqua. Når bjerget rejser sig til højderne af en såkaldt kritiker, er sålen ikke innanzitutto nelle foglie, iniziano a pendere "senza force". Hvis du har muligheden, er dette et godt tidspunkt at gribe ind i fremtiden.

Hvis du taler om en lang periode, vil du være i stand til at holde albummet i en kontinuerlig tilstand. Der er mulighed for at igangsætte en fejl om flere år, selvom sandsynligheden for fisken er forholdsvis stor. Hvis de meteorologiske forudsigelser er angivet i en periode med lang varme eller sikkerhed, bør de initieres med vanding sat i en goccia e, under ekstreme forhold, trykket af alberon posen på grund af spændingen i sætpunktet.

Afspil video

Nostro sacchetto til kunstvandingen var messo intorno all'albero come una giacca/un indumento. Hvis du laver en simpel operation, kan du gøre det på få minutter og med meget høj hastighed. En enkelt pose til alberi træbad er planlagt til innaffiare alberi med en circonferenza massima di 30 cm. For større alberia er det muligt at kombinere de to sacchi per alberi. Regolaen er simpelthen en sacchetto per alberi, som er tilstrækkelig til en circonferenza massima di 30 cm. Ciò significanta


Circonferenza fino a: 30 cm (diameter: 9,6 cm) = 1 sacchetto per albero

Circonferenza fino a: 60 cm (diameter: 19,2 cm) = 2 poser pr. albero

Circonferenza fino a: 90 cm (diameter: 28,8 cm) = 3 poser pr. albero

Circonferenza fino a: 120 cm (diameter: 38,4 cm) = 4 poser pr. albero

etc.

Træbadevandingsposen er designet til at blive brugt på samme måde, som keramikken giver dig mulighed for at kollegiere rummet. Resultatet er en video, hvor strømmen kommer i drift.

Tenete presente che con la circonferenza dell'albero più grande possibile, i sacchi potrebbero non essere riempiti al 100%, poiché il tronco first contro il sacco durante il riempimento. Dette er et problem, det er muligt at placere de "gratis" elementer i henhold til all'albero desiderato.
"Posizionare i singoli sacchi liberamente su un palo"
e
"Posizionare più sacchi insieme liberamente"

Afspil video

Du skal tage vædderen, du har to ramper eller to andre ting, du kan se pointen i posen for vanding i normal position ud i hele verden. I dette tilfælde er sacchettoen også i positionen "liberamente", accanto all'albero da innaffiare. Tasken til alberi er en abbastanza-stald for hver person og har kun én piccolo sostegno aggiuntivo. Det er at foretrække at bruge en mursten lavet af træ eller lavet af bambus eller et metallisk metal, så jorden kan placeres i en sacchetto (det er muligt at bruge radici i store størrelser). Dette er meningen med at finde posen med alberon på samme måde.

En enkelt pose til kunstvanding er planlagt til installation med en circonferenza massima di 30 cm. Forskellige poser til vanding af træbade er nødvendige for hver af planterne i hanno superato denne kredsløbsforbindelse. Questi sacchetti possono essere facilmente combinati l'uno with l'altro grazie alla solution della chiusura lampo.

Afspil video

Rispetto agli alberi, che in genere hanno a tronco libero e relativamente liscio, siepi gli agli arbusti hanno spesso rami e ramificazioni (o addirittura punte e spine) vicini al terreno. Resultatet er, at det ikke er muligt at samle posen til direkte vanding.

Kom her for en beskrivelse af den tidligere rige information, i dette tilfælde er tasken i en "frigjort" position, der anerkender alle skærme eller alle detaljer. Sacco for alberi er en abbastanza-stald for hver person og rig på solo og piccolo sostegno aggiuntivo. Det er at foretrække at bruge en træ- eller bambusbase eller en metalbase, så jorden kan placeres i sacchettoen (det er muligt uden at skulle bekymre dig om, at alberiens radici er større). Det er meningen med at finde tasken til brug på samme måde.


I øvrigt:

Hvis installationen ikke er mulig med proceduren beskrevet ovenfor, kan du bruge vandingstanken til Baumbad Premium (55 liter). Hvis vandingskanalen er lang nok, kan den installeres, selvom den er på jorden og i en vædder, der let kan fjernes.

Afspil video

Posen til vandvanding er for en stor del lavet i PVC. Strukturen er meget enkel, den bidrager til dens lange varighed. Materialet, der er modstandsdygtigt over for stropperne og urti, er understøttet af en fiberoptisk trama, der ligner en rete.

Brugstiden er baseret på:
• Manipolazione impropria del sacchetto (seguire le istruzioni)

• Anti-aggressive/ætsende rengøringsmidler

• Incuria med punkter eller bordi taglienti sull'albero a cause di rami e ramoscelli spezzati

• Påvirke atmosferiche come tempeste, grandine, gelo eller esposizione prolungata alla luce solaree intense (i nostri sacchi sono dotati di protectione UV di serie)

• Kan che urinano ripetutamente sul sacchetto per en lungo periodo di tempo

• Collisioni inopportune med tosaerba eller rasaerba robotizzati

• Tilsætningsstoffer til befrugtning (en anden del af den kemiske sammensætning)

• Servizi invernali che accumulano neve (fanghiglia) ai lati della strada eller spargono sale su larga scala.

• Roditori, larver eller animali selvatici più grandi in cerca di aqua (di solito solo se il terreno è stateto molto, molto secco per lungo tempo)

• Vandalismo (solo per riassumere tutto)

• Crescita di alghe kan blokere den passende åbning og perioden med langvarig brug.

• Selv vandsporca og andre urenheder holder riempimento possono hæmmer corretto drenaggio dell'acqua eller addirittura bloccare completamente blænden.


Forslag til en lang lunge:
Jeg kan bruge posen i sin helhed fra det år, hvor den er så nødvendig og moden i en luogo asciutto dopo the asciugatura e la pulizia, in modo che non si formino alghe e il sacco sia protetto. Evitare il più muligt le condizioni che riducono la vita. (vedi sopra)

Può accadere che i perioder med høj varme, i kraftig nedbør eller i siccità er dyrene ikke riescano più a trovare aqua potabile. Lugtolien kan bruges til at informere om tilstedeværelsen af ​​vand i alberia-poserne og til behovet for pink og pink poser. Sono soprattutto og piccoli roditori, come i topi, også martore og volpi, en poter raggiungere in sacchi.

Abbiamo trovato en løsning til evitare og morsi af dyr på posen med kunstvanding:

Placer en eller flere små skåle på din ejendom til at fylde, mens du fylder poserne. På den måde kan dyrene nemt komme til vandet.

Suggerimento: djævelens ansigt er dybt udsat for jorden, i hvilket tilfælde der ikke er nogen siano grænse sporgenti e che also i piccoli roditori possano raggiungere l'acqua per bere.

Tuttavia, se dovesse capitare che il vostro sacco per alberi si buchi, nel nostro articolo "Riparazione dei sacchi per alberi" troverete le istruzioni su come riparare i buchi med pochi semplici passaggi e con utensili domestici. Plastret til materialet af resterne og plasteret til riciclaggio, nonché ulteriori information sulla riparazione af poserne til alberi, possono essere richieste al nostro team di assistenza clienti.

Afspil video

Faktisk er antallet af poser "Verdi", i cosiddetti poser til kunstvanding, heller ikke nævnt før i slutningen af ​​året. Dette er vigtigt og positivt.

I slutningen af ​​året er klimaet fortsat med at ændre sig. I medierne er det nu varmere end nogensinde i Europa, nedbøren er så lille, og helbredsperioderne er så mærkbare. Conseguenza, molte piante og alberi soffrono di one'estrema mancanza d'acqua, soprattutto in mesi estivi. I dette tilfælde er dødeligheden af ​​den urbane alberia også på en væsentlig måde, selvom kommunens kommunale administration stadig er begrænset, og risikoen for død, når det kommer til døden af ​​det alberiske vand er nødvendig for situationen Climatica skal være ekstremt høj.

Ausili per vanding kommer posen til kunstvanding træ bad muligt billetpris forskellen. Anlægget til brug og design af kunstvandingssystemet er designet i overensstemmelse med samfundet, farverne på alberia og farven på desiderano impegnarsi inla conservazione degli alberi urbani.

Grazie a un processo chiamato irrigazione a goccia, è possibile risparmiare acqua e molto tempo mantenendo il terreno intorno agli alberi umido per un periodo di tempo relativamente lungo. Vandet trænger kontinuerligt ind i den radikale zone af alberia gennem forskellige malm attraverso piccole aperture sul fondo dei sacchi riempiti. På den måde kan salutten, modstanden og vitaliteten i vores børns liv ses på en markant måde. Hele tiden, beskytte og bevare, vil keramikerens fortsatte støtte nyde godt af den naturlige forfining af urban alberia og i fremtiden.

Baumbad collabora già med molte città e comuni in tutta la Germania. Dette er tilfældet, hvor poserne til alberien er så nyttige, at det er muligt at sponsorere alberien og/eller komme i byen med mulighed for en coinvolti i alberiens bjærgningsvagt.

Du er inviteret til at kontakte os i vores egne lande for kvaliteten af ​​domænet.

Afspil video

Kapaciteten af ​​en sacchetto d'irrigazione Baumbad (75 eller 100 liter) er pensata for en kredskonference af albero fine a 30 cm. Det svarer til en diameter på cirka 9,6 cm. Hvis du har adgang til en albero med en circonferenza/diameter maggiore, kan du bruge et nummer af vandmaggiore posen.

Circonferenza fino a: 30 cm (diameter: 9,6 cm) = 1 sacchetto per albero

Circonferenza fino a: 60 cm (diameter: 19,2 cm) = 2 poser pr. alberi

Circonferenza fino a: 90 cm (diameter: 28,8 cm) = 3 poser pr. albero

Circonferenza fino a: 120 cm (diameter: 38,4 cm) = 4 poser pr. albero

etc.

Dette er vigtigt for kraften i Albero-vandforsyningen. Soprattutto under lange perioder med sygdom, med i poser til vanding af alberi potete fare molto bene al vostro albero. Mængden af ​​vand i Hanno Bisogno er forskellig i forskellige arter. Den store kraft af solito Hanno har en radikal enhed, der er designet til at ankomme i professionel jord, som der er en trovare aqua in profondità, som ikke er tilgængelig på to år.

Disse partikler er vigtige for den nye piantine for loro regolarmente acqua a sufficienza, in modo che possano sviluppare the radici adeguate. Particolarmente importante è området sotto il sacco dell'albero, che viene mantenuta costantemente umida dall'irrigazione a goccia.

Af denne grund skal du kun bruge 75 liter (en tærtepose), men jeg foretrækker 150 liter (pga. posen) til vanding. I caso di alberi più grandi (og brug af pù-poserne per alberi) er begge poserne til alberi dovrebbero riempiti almeno una volta.

Afspil video

Radici har også magten med at alberia assimilerer det essentielle vand til sopravvivenza. Essensen af ​​radici dipende, tra l'altro, typen af ​​albero. Kom regola generale, tuttavia, si può dire che området radicale principale può essere stimata dalla corona dell'albero proiettata sul terreno. I tilfælde af scarsità d'acqua er radici allungano og alberi er allontanano. Maggior parte degli alberi har en anden aiutante uundværlig: Micorriza, en rete di funghi nel terreno. Tak for denne simbiosi, disse svampe har også enorm indflydelse på overfladiskheden af ​​radici og også loro bacino di raccolta.

(Kilde: https://www.lwf.bayern.de/wissenstransfer/forstcastnet/260900/)

Vil du ancora domande?

Scriveteci e qualcuno del nostro team vi risponderà al più presto. Alternativt abbiamo la nostra Guida alla conoscenza degli alberi, med mange andre argumenter, der er interessante.

Fatti interessanti su alberi og kunstvanding

Bloggen handler om conoscenza degli alberi

Ottima idé, nem at bruge og perfekt til alle formål.

Michael K.

Posen til vanding af træbadet

Ottenete vostra sacca di kunstvandingspræmie

Jeg vil skabe mit liv, jeg vil ikke beskytte mig mod træbadet.

Baumbad, officiel partner for Association of Living Tedeschi.