træbad til træplanteskoler

Din kontaktperson for Premium trævandingsposer

Som medlem af BdB arbejder baumbad i tæt samarbejde med eksperterne på træplanteskoler i Tyskland. Til gengæld for den koncentrerede træviden og de tilhørende forbedringer af træposerne tilbyder vi træplanteskoler specialpriser. Som træplanteskole får du både 75 liter og 100 liter varianten med attraktive graduerede priser.

Attraktive tilbud

Vi reagerer på dine ønsker

Kunne du tænke dig at videresælge baumbad-poserne til dine kunder? Vi er glade for at kunne tilbyde dig attraktive avancer. Derudover giver personalisering dig en effektiv og elegant mulighed for din egen annoncering.

Du kan bruge vores tasker til at annoncere på træet: med dit firmalogo, en kontaktadresse eller en QR-kode til dit online tilbud. Tal med os om dine ideer og ønsker. Ønsker. Du kan være sikker på, at vi implementerer alt muligt.

Enkel, bæredygtig og praktisk

Baumbad-vandingsposen

Forskellige volumener

Med vores taskestørrelser 55L, 75L og 100L vi tilbyder et bredt udvalg og kan reagere individuelt på dine behov.

Diebstahlsicherung

Ved at montere en lås kan træposerne til enhver tid beskyttes mod tyveri.

Kvalitetsmateriale

Vores træbade er lavet af genanvendeligt, højkvalitets og certificeret PVC- og PE-materiale.

Langvarig kunstvanding

Rejser kan udføres hurtigt og effektivt i 9 timeren med 75 liters vandring. Med 100 liters poserne endda op til 12 timer.

Individuelle trætykkelser

Multiplicer vandingsvolumenet ved at forbinde flere træbade.

Individuel udskrivning

Tilpas træposerne med dit firmalogo eller brug dem som reklameplads.

Gå ikke glip af nogen nyheder

Nyheder om træer, de seneste udbud og mange andre fordele, direkte til din indbakke.

Baumbad supportteamet

Din kontaktperson for planteskoler & trykkeri

Du er velkommen til at kontakte os. Vores supportteam er der for dig fra mandag til fredag ​​fra 09:00 til 18:00. Spørg os!

Ercan Berk

Salg Tyskland

+ 49 (0) 2332 5503010

Dit uforpligtende tilbud

Lav en aftale nu

Vil du have os til at rådgive dig, og vil du have, at vi ringer tilbage? Så skriv til os ved hjælp af kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt direkte?

Bestil en gratis prøve

kostenlosesmuster@baumbad.de

Print & personalisering

personalisierung@baumbad.de

Hurtig hjælp til din anmodning

Ofte stillede spørgsmål

Måske har du allerede set træsækkene i din by, eller din nabo har allerede udstyret et af sine træer med en baumbad-vandingspose? Hvorfor er disse poser fastgjort til vores træer?

Det vil vi gerne kort forklare dig her:

På grund af klimaforandringerne har klimaet ændret sig løbende i de senere år. Som følge heraf har det haft en tendens til at blive varmere i Europa, og nedbøren er også faldet. Alt i alt er det nu beviseligt mere tørt. Som følge heraf lider mange planter og træer under mangel på vand. De grønne poser på træerne er vandingsposer, der bruges til støtte. De sparer både vandressourcer og vandingstid. Hvad hjælper miljøet, træet og mennesker."

Stefan Flüs, træbadsvanding

Afspil video

Vandingsposen til træer er en innovativ løsning til det Vanding af træerne i byen. Den enkle brug og den fornuftige funktion sparer betydelig tid, penge og vand. Alle træer har brug for vand for at vokse og trives. Træposen frigiver løbende små vanddråber over en længere periode på 9 til 12 timer. På grund af den konstante frigivelse af mindre mængder vand, kan rødderne optage mere vand, og bladene kan fortsætte med at skinne grønne selv uden regn.

Vedligeholdelsen af ​​træer kan nemmere planlægges med vandingsposer.

Først og fremmest er det en stor fordel, at vandmængden kan bestemmes præcist ved brug af drypvanding med træsække. I modsætning til vanding med en slange, ved du præcis, hvor meget vand træerne får tilført, hvilket gør vanding meget mere effektiv. En pose er op til 75 til 100 liter. (Afhænger af varianten). Især i tider med klimaændringer er der altid lange tørkeperioder. Så det er vigtigt ikke at spilde vand.

Ved vanding med vandingen og slangen tappes en meget stor mængde vand af på én gang. Denne "vandflod" samler sig på overfladen og rødderne har næsten ikke mulighed for at optage vandet tilstrækkeligt, før det igen fordamper i jorden.

Drypvandingen sikrer til gengæld meget langsomt, dråbe for dråbe, at rødderne i dybet faktisk nås af vandet.

De grønne poser placeres desuden nemt rundt om træet og fastgøres med en glat lynlås. Om nødvendigt er det endda muligt at sikre tasken med en tyverisikring.

Trævandingsposen er viklet rundt om træet som en jakke. Dette kan gøres på få sekunder uden at bruge en masse tid. En enkelt træ-badetræpose er designet til vanding af træer med en maksimal omkreds på 30 cm. Adskillige træposer er kun nødvendige for tykke træer, der overstiger denne størrelse:

2 træposer op til 60 cm

3 træposer op til 90 cm

4 træposer op til 120 cm

etc.

Divider træets omkreds (i tommer) med 30 for at finde antallet af træsække, der skal til for at lave dette træ.

Afspil video

Alle træer har brug for vand for at vokse og trives. Brugen af ​​træsække sparer også betydelig tid og vandressourcer. 

Især ved nyplantninger er det nødvendigt at støtte træerne i at rodfæste og gro. Træposerne hjælper med deres målrettede vandfrigivelse. På grund af den konstante frigivelse af mindre mængder vand, kan rødderne optage mere vand, og bladene kan fortsætte med at skinne grønne selv uden regn.

Ja, træposerne kan repareres. PVC kan limes meget godt. Baumbad har et genbrugsprogram og bruger det til at lave plastre. Disse kan leveres gratis med reparationsinstruktioner efter anmodning.

Mange vuggestuer stoler allerede på
Trævandingsposer fra baumbad

Eksklusivt på baumbad

Yderligere fordele for dig

Kundeservice

Vi yder international kundeservice via telefon, e-mail og chat.

(østrigsk / schweizisk / engelsk / fransk / tyrkisk / spansk og selvfølgelig tysk)

Bar priser

Uanset hvor stort dit behov er. Vi giver dig individuelle bulkpriser skræddersyet til dine behov. Spørg os.

Gratis prøver

Kunne du tænke dig at tage et kig på og teste vores premium trævandingsposer først? Vi sender dig gerne gratis kopier på forespørgsel.