Dryppvanding er baseret på et simpelt princip, men det har en ekstrem stærk effekt på vores træer og planter. Der er flere måder, vi kan hælde på. Ingen af ​​dem er rigtige eller forkerte, men en kendsgerning er sikker: vores træer har brug for vand for at holde vores globale økosystem i live.

Hvad er drypvanding?

At tage drypvanding er en bestemt form for Langvarig kunstvanding at forstå. Dette er en Alternative til støbning med haveslange eller Vandkande. Med denne kunstvandingsteknologi a. Slanger, rør, vandingsposer eller kunstvandingskugler lille mængde vand jævnt rettet mod planterne.

Der er i slangerne og rørene små åbningerhvad vandet handler om dråbe for dråbe er afledt. Det kan også lægges under jorden og når direkte til rødderne. Vandingsbolde er kun velegnet til mindre planter.

Hvilke andre castingsmuligheder er der?

Udover drypvanding til træer er der selvfølgelig andre vandingsmuligheder. Den klassiske metode er denne Vandkandee. Du kan bruge ledningsvand til dette eller samle regnvand i en regnløb. Så er der selvfølgelig det haveslangesom du kan bruge til at vandre træer. Denne variant er endnu mere praktisk end vanding med en vandkande.

Du kan også bruge Dryss brug som en hældningsmulighed. Dette handler om åben sprøjtning af vand på en bestemt overflade. Denne type kunstvanding sikrer, at vandforsyningen i jorden optimeres, så rødderne optimalt kan overleve en tør sæson.

Hvad er fordelene ved drypvanding?

Først og fremmest er en stor fordel, at med drypvanding Bestem mængden af ​​vand nøjagtigt blade. I modsætning til vanding med en haveslange ved du nøjagtigt, hvor meget vand du kan forsyne dine træer med meget mere økonomiskr omgå. Især i tider af klimaændringer der er altid lang tørke. Så det er vigtigt ikke at spilde vand.

Du vander et træ med Vandkande, dette er en meget stor mængde vand på én gang. Denne "vandflod" flyder meget hurtigt fra og rødderne har næppe mulighed for at absorbere vandet tilstrækkeligt. Det Drypvanding bekymrer sig igen meget langsomt dråbe for dråbe at rødderne faktisk kan nås af vandet.

I tilfælde af kunstig kunstvanding af a Dryss kan en højt fordampningstab opstår ved højere temperaturer. Med drypvanding når hver eneste dråbe virkelig jorden. Derfor er kunstvanding velegnet, hvis det er om natten eller om morgenen.

Bladene fugtes heller ikke af drypvandingen. Dette har den fordel, at svampesygdomme ikke spredes så let.

Så du foretrækker at nyde i stedet for at hælde? Så kan du med drypvanding ikke kun langtidsvandmen også sparer meget tid.

Til hvilke planter kan drypvanding bruges?

Dette spørgsmål kan besvares hurtigt, fordi denne type kunstvanding er grundlæggende muligt for alle planter. Det er kun et spørgsmål om indsatsen, da der blandt andet skal installeres et passende vandingssystem. Der er et træbad til individuelle træer og planter Vandingsposer en meget let, billig og hurtig at installere Mulighed for drypvanding.

For større områder, der skal vandes, eller mange planter eller hække står i rækker, skal installationen af ​​en Dryppvanding med slanger dog bliver de dyrere og besværlige.

Frem for alt er vores træer dog glade for drypvandingen, fordi det er sådan, vandet virkelig når rødderne.

Hvordan kan du give træerne et forfriskende træbad med drypvanding?

Især i landbruget lægges slanger for at vandre træerne ved hjælp af drypvanding. Dette er dog et rigtig stort og undertiden komplekst system, der derfor ikke er værd for en normal have, og også på grund af omkostningerne. Når det kommer til vinavl, forsynes vinstokkene med vand gennem kilometer rørsystemer.

Uden for landbruget er derfor særligt velegnet Trævandingssæk. Du er muligvis stødt på denne type kunstvanding på vej gennem byen. Træbadet er baseret på et simpelt princip, men gør underværker for vores træer.

Forestil dig vandposen som en jakke viklet rundt om træstammen og lukkes med lynlås. Vandingsposen placeret rundt om træet kan nu fyldt med op til 75 liter vand vilje. Han giver dette vand Dråbe for dråbe gennem små huller i en periode på 6-9 timer til jorden omkring træet. Så træet får en langt bad. Dette er netop derfor træets rødder har tid nok til at absorbere vandet til at forsyne hele træet med det.

Samtidig den fugtige Jorden omkring træet gennem vandingsposen beskyttet mod direkte sollys. Dette beskytter træet mod tørke på to måder. For dig personligt er den store fordel, at Vandingsposer installeret og fyldt på bare 5 minutter er. I modsætning til et omfattende vandingssystem Gemme I begge Installationsindsats samt Penge.

Sådan bliver du en træbesparer med Tree Bath

På grund af den klimaændringer vil den Tørre perioder altid længere. Den hyppige Kraftig regn tillader ikke vores træer at absorbere nok vand svarende til "oversvømmelse" vanding. I sidste ende fører klimaændringer til massiv trædød.

På Baumbad besluttede vi at redde træer og derfor lagde al vores passion i trævandingsposer. Vi elsker det, vi laver, og beskytter træernes liv på en effektiv, enkel og ressourcebesparende måde.

Du vil også fra casting hero til træbesparende vilje? Forbind derefter træer, der har brug for hjælp eller allerede har modtaget det # Casting helte eller #Træsparerat gøre flere mennesker opmærksomme på vanding af træer. Hver person er ansvarlig for over 400 træer i denne verden, og selvom vi ikke kan hjælpe alle med det samme, peger hvert skridt i denne retning vejen.

Hjælp flere mennesker til at forstå, hvad klimaforandringer handler om, hvordan vi gør det sammen Vand træerne ordentligt og omdanne tør jord dråbe for dråbe til et forfriskende træbad.

Ønsker du mere træviden?

Det kan interessere dig

Sådan beskytter du dine tasker mod dyrebid

På varme og tørre dage kan trævandingsposer blive spist af gnavere...

Opbevar trævandingsposer og vandingsringe vinteren over

Ved at opbevare dine trævandingsposer i slutningen af ​​vandingssæsonen, kan du...

Fantastisk idé, nem håndtering og alt fra bestilling til levering.

Michael K.

Baumbad-vandingsposen

Få din premium-vandingspose