Leg

Læs artiklen

Kender du Ted Talks? Under mottoet Ideer der er værd at fortælle videre En lang række mennesker har mulighed for at dele deres viden, ideer og visioner. Du har maksimalt 18 minutter til dette, hvorfor de fleste præsentationer er meget kortfattede og klare. Ted Talks er en hurtig og nem måde at få viden og inspiration til en bred vifte af emner.

Der er overraskende mange foredrag om træer. Det viser, at flere og flere mennesker ser ud til at blive opmærksomme på træernes betydning.

Her er tre personlige anbefalinger fra mig:

Den canadiske videnskabsmand Suzanne Simard opdagede, at træer i skovene kommunikerer med hinanden. Hun har ordet træ-bred-web introduceret. Mange senere bøger og tekster tager deres forskningsresultater op, såsom Peter Wohlleben i sin bog "The Secret Life of Trees".

 

 

En anden fremragende tale om træer er af Thomas Crowther, en forsker ved ETH i Zürich. Thomas Crowther er dedikeret til bæredygtighed og forsker i, hvad træerne kan bidrage til klimaændringerne. Derudover har han eget laboratorium grundlagt.

 

 

Og her er endnu et foredrag af Stefano Mancuso, en italiensk forsker, der dedikerer sin forskning til planternes intelligens. 

 

 

Og her er flere Ted-samtaler om emnet træer:

 

Andrew Hunkeler
Uddannet social- og kulturantropolog med fokus på bæredygtigt og deltagende grøntarealdesign i byer. (Mere om forfatteren). 
Min vision er at bringe mennesker og træer, natur og kultur, befolkning og bymyndigheder sammen.
Hvis du har spørgsmål, forslag, interessante historier eller spændende viden om dette emne, er du velkommen til at skrive til mig: andreas@baumbad.de. Jeg ser frem til din besked!

0:00
/
Vis afspiller

Ønsker du mere træviden?

Det kan interessere dig

Fantastisk idé, nem håndtering og alt fra bestilling til levering.

Michael K.

Baumbad-vandingsposen

Få din premium-vandingspose