Leg

Læs artiklen

De 2400 poser er doneret af Buderus. Til byer, hvor vigtige virksomhedsafdelinger er placeret. Yderligere poser vil også blive doneret til lokale klimabeskyttelsesprojekter såsom Gießkannenheld: i byen Essen, som har udviklet et banebrydende koncept til vanding af bytræer med inddragelse af befolkningen. Indsamlingskampagnen drives af den almennyttige organisation Træsparer unterstützt. 

Buderus, en pioner inden for bæredygtige og effektive varmeinstallationer og varmepumper, tilbød disse poser under mottoet For fremtiden for den blå planet på. Produkterne fra begge virksomheder - varmeinstallationer og varmepumper fra Buderus samt vandingsposer fra baumbad - yder et vigtigt bidrag til fremtiden for den blå planet. I dag bidrager produktionen af ​​rumopvarmning og varmtvandsproduktion i beboelsesbygninger til omkring 14% til klimaskadelige emissioner. En betydelig del af energi- og klimaskadelige emissioner kan reduceres gennem effektive varmeinstallationer. Da Buderus -virksomhedens installationer er subsidierede, kan der også spares penge ved at reducere emissioner og energi.

Buderus vandingsposer i Essens centrum

Vanding af træer med vandingsposer giver samme fordel: Træerne kan beskyttes bedre – og dermed de naturlige kuldioxiddepoter og luftfiltre. Og samtidig gør de det muligt at spare en betydelig mængde vand.  

Blå vandingsposer fås nu i forskellige bycentre i Nordrhein-Westfalen

Efter dit motto For fremtiden for den blå planet Buderus fik lavet blå tasker til deres indsamlingskampagne. En stor del af de 2400 blå poser findes allerede i forskellige indre byer i Nordrhein-Westfalen, hvor de spreder budskabet og missionen for et intakt miljø.

Vi vil gerne takke Buderus for samarbejdet og håber, at de blå poser inspirerer mange mennesker til at arbejde for fremtiden for den blå planet!

Du kan også donere poser

Vil du også hjælpe med at beskytte vores levebrød - luft, vand, jord - og donere træbade til byer, organisationer eller private klimabeskyttelsesprojekter? Da baumbad -taskerne kan designes individuelt, tilbyder de også en innovativ måde at transportere beskeder på.

Dette projekt af Buderus i samarbejde med baumbad er en banebrydende model til at beskytte vores træer. Baumbad har gjort træ- og miljøbeskyttelse til sit livsværk. Virksomheder som Buderus, der gerne vil yde deres bidrag til fremtiden for den blå planet, er varmt inviteret til at kontakte os. Vi hos baumbad støtter dig aktivt og passioneret i at implementere dine visioner og ideer. 

Kontakt os, så finder vi det rigtige format til dit projekt. Vi er glade for at støtte dig - som virksomhed, by eller privat naturelsker - i at beskytte miljøet og yde et bidrag til vores planet.

0:00
/
Vis afspiller

Ønsker du mere træviden?

Det kan interessere dig

Sådan beskytter du dine tasker mod dyrebid

På varme og tørre dage kan trævandingsposer blive spist af gnavere...

Opbevar trævandingsposer og vandingsringe vinteren over

Ved at opbevare dine trævandingsposer i slutningen af ​​vandingssæsonen, kan du...

Fantastisk idé, nem håndtering og alt fra bestilling til levering.

Michael K.

Baumbad-vandingsposen

Få din premium-vandingspose