Leg

Læs artiklen

Baumbad er nu internationalt kendt og sælger trævandingsposer i næsten alle europæiske lande. Forholdene for Schweiz er særligt gode:

 • Virksomheder, byer & kommuner og privatpersoner fra Schweiz kan købe hos os til tyske priser
 • Schweiziske kunder betaler os i schweiziske franc. Fakturabeløbet er derfor opført i schweizerfranc på alle dokumenter
 • Samtidig opkræves den schweiziske moms på 8,1 % i stedet for den tyske sats på 19 %
 • Levering til Schweiz er allerede inkluderet i nettoprisen. Den bedste måde at finde ud af nettopriserne er ved at kontakte os direkte
 • Levering sker uden ekstra toldomkostninger
 • Med andre ord: Der er ingen ekstra omkostninger til levering og told for schweiziske kunder. Der tillægges kun moms på 8,1 % til nettoprisen. Levering er gratis, med en betalingsperiode på 30 dage

Udover dette har vi også en schweizisk kundeservice, med en medarbejder fra Schweiz.

Kontakt for schweiziske kunder:
Andrew Hunkeler
E-mail: vertrieb@baumbad.ch
Telefon: + 41 41 588 13 35

Hos baumbad har du også mulighed for at få printet by- eller firmalogo på poserne og støberingene. Dette er en meget effektiv og elegant reklameforanstaltning for virksomheder: poserne er lige på træet hele dagen lang. For byer kan det fremme offentlig anerkendelse af trævandingsposer.

Eksempel på serigrafi

Personalisering med vulkaniseret klistermærke

Her er en oversigt over baumbad-sortimentet

Du kan i øjeblikket bestille følgende produkter hos os:

 • 75L - PVC-pose
 • 100L - PVC-pose
 • 75L - PE pose
 • 100L - PE pose
 • 55L - PVC ringe

Her finder du en detaljeret oversigt over træbadet sortiment.

Og her er en video om de forskellige produkter:

Her er de vigtigste grunde til at bruge trævandingsposer

 • Med vandingsposer siver vandet dybere ned i jorden
  Trævandingsposer fungerer med opbevaringsdrypvanding. De fyldes op i løbet af få minutter og frigiver derefter vandet dråbe for dråbe over mange timer. Fordi vandet langsomt siver ned i jorden, kan jorden optage mere af det. Hvis vandet frigives for hurtigt, løber meget af det af overfladen, især i komprimeret jord i bygder. Først når vandet når de dybere lag af jorden, kan træets rødder absorbere det. Først da vil træet blive vandet effektivt.
 • Med vandingsposer, bvære ordentligt vandet
  En træpose afgiver mellem 75 liter eller 100 liter pr. vanding. Det er den mængde vand, der blandt andet fra GALK og Forskningsselskab for Landskabsudvikling Landskabspleje anbefales til unge træer. For ældre træer kan flere poser også forbindes med hinanden, hvilket betyder, at der kan frigives 150 liter - eller 200 liter - vand i én hæld. Hvis du vander med træposer, kan du sagtens følge denne anbefaling: Fyld træposen op og lad den dryppe.
 • Med vandingsposer vandet bliver på træskiven
  Hvis vandet hældes direkte på træristen med en slange, flyder en del af det straks af på overfladen. Tør jord er hård og kan ikke absorbere meget vand. Som følge heraf kan vandet ikke sive ned i de dybere jordlag, hvor træet har sine fine rødder. Udover at denne kunstvanding tager meget mere tid, så går der samtidig vand til spilde. I nogle regioner i Tyskland er vand allerede ved at blive knap. Prof. Famiglietti evaluerer på vegne af NASA og German Aerospace Center Data fra Grace-satellitterne og skriver: "I almindeligt sprog: Tyskland har mistet vand på størrelse med Bodensøen på 20 år. Det er en ufattelig mængde vand."

 • Posevanding gør trævanding forudsigelig
  75 liter eller 100 liter vand passer i en enkelt pose. Hvis to poser er forbundet sammen, får et træ 150 liter eller 200 liter vand pr. vanding. På den ene side er det muligt at måle præcis, hvor meget vand et enkelt træ skal modtage. Samtidig kan støbekørsel også koordineres. Det kan fx måles, hvor mange træer der kan vandes med et vognlæs.
 • Vandingsposer er også velegnede til grønne sponsorater
  Frivilligt arbejde i nabolaget gør det muligt at forsyne flere træer med vand. Kombinationen med kunstvandingsposer er ideel: Byens administration kan udstede vandingsanbefalinger. For eksempel to breve om ugen. Og træredderne får det rigtige udstyr gennem poserne. Træ- og vandingssponsorater øger også identifikation med bygrønt og kan udfylde en pædagogisk funktion for bæredygtig udvikling. I øvrigt: Vi anbefaler at få trykt poserne, især til sponsorater.
 • God vanding sparer penge
  At plante et ungt træ koster mange penge. Hvis træet dør og udgør en risiko for trafiksikkerheden, er det dyrt at fælde. Det er derfor værd at investere i god vanding, især i de varme sommermåneder. Dette bevarer de eksisterende træer og undgår høje opfølgningsomkostninger. Investering i kunstvanding sparer mange penge og tid i det lange løb. Trævandingsposerne er en effektiv og billig måde at vande træer på bæredygtigt.

Et trick til ældre træer

Ældre træer har ikke deres fine rødder direkte ved stammen. Derfor kan det betale sig at rejse træposen i det yderste rodområde med en pæl og lade den risle der. 

Leder du efter de rigtige tasker? Her finder du de vigtigste funktioner, når du skal købe trævandingsposer. 

Og her er en Oversigt over træbadeområdet.

 

Er du interesseret, modtager du et uforpligtende tilbud. Der vil du se alle emner på listen. 

Vi glæder os til at se dig. Dit træbadehold.

0:00
/
Vis afspiller

Ønsker du mere træviden?

Det kan interessere dig

Sådan beskytter du dine tasker mod dyrebid

På varme og tørre dage kan trævandingsposer blive spist af gnavere...

Opbevar trævandingsposer og vandingsringe vinteren over

Ved at opbevare dine trævandingsposer i slutningen af ​​vandingssæsonen, kan du...

Fantastisk idé, nem håndtering og alt fra bestilling til levering.

Michael K.

Baumbad-vandingsposen

Få din premium-vandingspose