Leg

Læs artiklen

Trævandingsposer hjælper utallige træer med at komme igennem de tørre og varme sommermåneder. Uden en træpose ville mange træer have overlevet Tørke stress døde. Og alligevel bliver der nogle gange stjålet træsække. Hvordan kan du effektivt beskytte dine træsække mod tyveri?

få posen printet

Den enkleste og samtidig smukkeste metode mod tyveri er at få trykt poserne. Hvis trævandingsposerne er forsynet med et bylogo eller en virksomhedspåskrift, er det tydeligt, at de ikke hører hjemme i en privat have. Du kan finde mere information om udskrivning af træsække her.

fastgør låse

En anden måde at forhindre tyveri på er låse. Baumbad-vandingsposerne har øjer ved siden af ​​lynlåsen, så poserne nemt kan lukkes. Udover træposer med øjer tilbyder baumbad også de rigtige låse:

  • Små låse: 770 HB 30 45
  • Store låse: 770 HB 40 65

Begge modeller er fra Burgwächter. Begge modeller er nøglen ens. Det betyder, at du kan betjene alle låse med kun én nøgle. Baumbad får særlige betingelser fra Burgwächter, som vi gerne giver videre til vores kunder.Her er et andet praktisk tip: Hvis du vil sikre poserne med låsen, skal du først låse låsen og først derefter fylde posen med vand.

Synlighed og anerkendelse for træsponsorater

Udskrivning er særligt nyttigt til træsponsorater, da den trykte træpose kommunikerer, at træet bliver passet af en sponsor. De trykte træposer kan gøre træsponsorprojekter eller træplantningskampagner mere kendte og fremme anerkendelse for bygrønt.

Du kan finde mere information om træsponsorater her.

Og her kan du finde et overblik over det træbadesortiment.

0:00
/
Vis afspiller

Ønsker du mere træviden?

Det kan interessere dig

Sådan beskytter du dine tasker mod dyrebid

På varme og tørre dage kan trævandingsposer blive spist af gnavere...

Opbevar trævandingsposer og vandingsringe vinteren over

Ved at opbevare dine trævandingsposer i slutningen af ​​vandingssæsonen, kan du...

Fantastisk idé, nem håndtering og alt fra bestilling til levering.

Michael K.

Baumbad-vandingsposen

Få din premium-vandingspose