Vi har udviklet baumbad vandingsposen i Tyskland siden 2019. På grund af rekordsommeren 2020 har vi et tættere samarbejde med Bund deutscher Baumschulen (BdB). Grunden til dette er, at vi kan arbejde endnu tættere sammen med de mennesker, der virkelig ved, hvordan man vander træer, og som har brug for at kende svarene på mange spørgsmål om det. I tæt samarbejde med mange træplanteskoler i Tyskland videreudvikler vi nu vores trævandingspose for at kunne tilbyde et stadig bedre produkt.

Sådan ser et samarbejde med Association of German Tree Nurseries ud

Den Foreningen af ​​tyske træplanteskoler er Repræsentation af planteskoler. Foreningen har gjort det til sin opgave at repræsentere de ca. 1.000 tilknyttede virksomheder, at styrke træplanteskoleindustrien og gøre den konkurrencedygtig.

Die Eksperter Fra de forskellige træplanteskoler giver vi os regelmæssigt feedback eller forslag til forbedringer. Dette giver os mulighed for løbende at udvikle og vores Træ viden holde opdateret.

Klimaforandringerne stiller os i stigende grad over for store udfordringer. Planteskadedyr eller ekstremt vejr som tørke, storme eller oversvømmelser er stigende og får vores planteverden til at lide meget. Det kæmper vi imod sammen med Bund deutscher Baumschulen. Ved at udvikle vores trævandingsposer sikrer vi, at træerne får optimal vandforsyning og videregiver vores koncentrerede viden til dig.

Vi er stolte over at være en del af dette grønt netværk at være og os ved hjælp af bedste træeksperter til brug i Tyskland til sunde træer.

Videointerview af Späth'sche Planteskoler

Ønsker du mere træviden?

Det kan interessere dig

Sådan beskytter du dine tasker mod dyrebid

På varme og tørre dage kan trævandingsposer blive spist af gnavere...

Opbevar trævandingsposer og vandingsringe vinteren over

Ved at opbevare dine trævandingsposer i slutningen af ​​vandingssæsonen, kan du...

Fantastisk idé, nem håndtering og alt fra bestilling til levering.

Michael K.

Baumbad-vandingsposen

Få din premium-vandingspose